Vollmax - Incalzire, ventilatie si aer conditionat Ilfov

Reparatii aer conditionat

Atunci cand observi ca aparatul de aer conditionat nu mai ofera performantele cu care te-ai obisnuit (nu mai raceste la fel de bine, fluxul de aer este redus etc.), nu este neaparat ca acesta sa aiba nevoie de servicii de reparatii aer conditionat. De cele mai multe ori, instalatia nu mai are cantitatea corespunzatoare de freon, astfel incat va fi necesara o completare sau chiar o reincarcare. Acest proces implica verificarea presiunilor de lucru ale fiecarui tip de freon in instalatie. Pierderea de freon se poate produce pe la imbinari, prin fisuri, pori sau prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice.

Daca ai nevoie de intretinere, curatare sau servicii de reparatii aer conditionat, indiferent de marca sau capacitatea echipamentului pe care il utilizezi, echipa Vollmax iti sta la dispozitie cu servicii prompte si realizate cu profesionalism.

Echipa de specialisti in reparatii aer conditionat Vollmax pot remedia orice defectiune sau functionare necorespunzatoare a instalatiei tale de tratare a aerului, indiferent de complexitatea sistemului de climatizare sau de firma care a produs echipamentul. Pentru a nu ajunge la defectarea echipamentului de aer conditionat pe care il folosesti, cea mai buna recomandare este sa programezi periodic revizii ale instalatiei. Acestea vor ajuta la identificarea din timp a problemelor ce pot aparea si care pun in pericol functionarea eficienta a aparatelor de aer conditionat.

 

Interventiile de reparatii aer conditionat implica:

- curatarea si igienizarea filtrelor de aer;

- verificarea furtunului de condens (acesta trebuie sa permita curgerea apei);

- verificarea presiunii freonului din instalatie;

- verificarea debitului de aer al ventilatorului si turbinei;

- verificarea temperaturii aerului evacuat de catre aparat;

- remedierea fiecarei defectiuni sesizate.

Galerie foto
  • ...