Vollmax - Incalzire, ventilatie si aer conditionat Ilfov

Service Ventilatie

Ventilarea spatiilor locative este deosebit de importanta din punct de vedere al confortului, sanatatii si calitatii aerului din interiorul casei. In cazul in care casa ta nu este ventilata corespunzator, calitatea aerului scade, concentratiile de contaminanti cresc treptat, iar nivelul de umiditate din aer va creste, dand posibilitatea dezvoltarii mucegaiului si provocand disconfort de mai multe tipuri.

De regula, locuintele sunt ventilate prin doua metode: naturala si mecanica. Deschiderea usilor si a ferestrelor asigura o ventilatie naturala, realizand schimb de aer intre spatiul interior si mediul exterior. Chiar si crapaturile din zona ferestrelor si pragurilor sau gaurile in perete prin care trec cablurile pot ventila casa in mica masura, insa acestea sunt izolate pentru a asigura o eficienta termica ridicata.

Pentru a asigura o ventilatie corespunzatoare fiecarei locuinte, inginerii si specialistii in constructii apeleaza la sisteme mecanice performante, cu capacitate si specificatii adecvate configuratiei spatiului interior. Astfel, in functie de nevoile fiecarei locuinte, o instalatie ventilatie eficienta va necesita ventilatoare simple sau chiar un sistem general de ventilatie si tubulatura corespunzatoare.

 

Toate aceste piese, echipamente si sisteme sunt disponibile la preturi deosebit de avantajoase in oferta Vollmax. Mai mult decat atat, echipa de specialisti Vollmax asigura si service instalatie ventilatie in garantie, postgarantie si intretinere echipamente de climatizare. Curatarea sistemului de ventilatie sau eventuala inlocuire a unor componente din intreaga instalatie ventilatie este decisiva pentru asigurarea confortului si mentinerea unui mediu sanatos. Tocmai de aceea, echipa noastra executa lucrari de verificare, mentenanta si inlocuire a anemostatelor, tubulaturii si grilelor.

Galerie foto
  • ...