Vollmax - Incalzire, ventilatie si aer conditionat Ilfov

Sisteme de racire

In prezent, tot mai multe persoane cauta noi metode eficiente de a asigura un confort termic ideal in spatiile exterioare. Racirea unui spatiu exterior este o provocare, insa noile sisteme racire terasa pot cobori temperaturile chiar si cu 10 grade Celsius atunci cand sunt alese si montate corespunzator. Acestea se bazeaza pe aburul degajat pentru a raci mediul exterior, insa cel mai important detaliu este capacitatea fiecarui sistem. In cazul in care doresti sa racesti in mod eficient un spatiu exterior, capacitatea pe care o au diversele sisteme racire terasa va face posibil acest lucru numai atunci cand corespunde dimensiunilor si particularitatilor spatiului respectiv.

 

Pe piata sunt disponibile foarte multe tipuri de sisteme racire terasa, unele fiind aparate care actioneaza ca o perdea de abur deasupra capului, iar altele avand forma unui turn care imprastie aburii imprejur sau a unor duze care racoresc diverse zone importante ale spatiului exterior. Restaurantele si barurile exterioare folosesc, de regula, sisteme racire terasa compuse din duze montate la inaltime, acestea fiind usor de ascuns in spatele plantelor sau a elementelor structurale. Toate aceste sisteme de racire bazate pe apa au cerinte specifice de montaj, iar specialistii din echipa Vollmax sunt pregatiti sa le instaleze in cele mai bune conditii.

 

Exista si sisteme racire terasa pentru uz casnic, acestea fiind variante excelente pentru asigurarea unui mediu racoros pe timp de vara in foisoare sau pe terasele de dimensiuni restranse. Cu toate ca instalarea acestora nu este deosebit de complicata pentru gospodarii priceputi, va fi nevoie de studiu si planificare pentru a maximiza eficienta sistemului si pentru a obtine cel mai bun rezultat. Tocmai de aceea, specialistii din echipa Vollmax sunt disponibili oricand pentru montajul si instalarea sistemelor de racire terasa de tip casnic

Galerie foto
  • ...