Vollmax - Incalzire, ventilatie si aer conditionat Ilfov

Curatare-igienizare aer conditionat

Aerul conditionat este unul dintre motivele pentru care percepi casa ca pe o oaza de relaxare si confort. De-a lungul timpului, insa, ai putea observa ca echipamentul de climatizare atinge tot mai greu performantele cu care te-ai obisnuit. Operatiunile de curatare aer conditionat sunt decisive pentru intretinerea echipamentului de tratare a aerului. Desfasurate la timp, acestea se vor traduce in economie de electricitate si evitarea defectiunilor costisitoare. Pana la un punct, orice persoana poate imbunatati performantele sistemului de climatizare, insa o simpla curatare a filtrelor nu va fi suficienta pentru a garanta o functionare corecta. Astfel, intregul proces de curatare si igienizare aer conditionat va include atat unitatea interioara, cat si cea exterioara.

Sanatatea este cea mai importanta

Este bine cunoscut faptul ca un aer incarcat de praf si particule de mucegai poate fi foarte daunator sanatatii persoanelor care il inhaleaza in fiecare zi. Astfel, eliminarea surselor de contaminare a aerului din casa ta este obligatorie.

In timp, aparatele de aer conditionat pot acumula praf si bacterii. Dat fiind faptul ca totul este ascuns sub masca aparatului, nu vei realiza cat de mare este problema decat atunci cand vei constata o defectiune. Pana atunci, insa, nu trebuie sa permiti aerului contaminat sa iti umple fiecare incapere a casei. Astfel, operatiunile de igienizare aer conditionat si curatare aer conditionat trebuie sa fie facute periodic.

Servicii profesionale de curatare aer conditionat

La interiorul aparatului de aer conditionat exista un intreg sistem care raceste si transporta aerul de la exterior pana la interior. De asemenea, componentele electrice sunt foarte sensibile, motiv pentru care va trebui sa apelezi la specialisti pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. O curatare aer conditionat facuta de o echipa de profesionisti va cuprinde toate elementele externe si interne care pot acumula praf si bacterii, astfel incat aparatul va functiona la parametrii optimi.

Chiar daca folosesti ocazional sistemul de climatizare, este recomandat sa apelezi la o curatare aer conditionat cel putin o data pe an. Atunci cand echipamentul este curatat de catre profesionisti, acestia iti pot spune si daca unele componente functioneaza in afara parametrilor. Astfel, defectiunile vor putea fi constatate, scurgerile vor putea fi identificate, iar rezolvarea din timp a defectiunilor te poate scuti de costuri importante. Serviciile profesionale de curatare aer conditionat iti vor oferi satisfactia unei functionari optime a echipamentului de tratare a aerului, astfel incat te vei bucura de eficienta si confort.

 

Galerie foto
  • ...