Vollmax - Incalzire, ventilatie si aer conditionat Ilfov

Incalzire in pardoseala

Sistemele de incalzire in pardoseala nu mai sunt de mult un lux in domeniul instalatiilor moderne, devenind o necesitate in ultimii ani. Astfel, constructorii aleg si recomanda acest tip de sisteme atat in cadrul noilor proiecte, cat si in cadrul lucrarilor de renovare. In cazul in care doresti sa-ti modernizezi locuinta si sa o dotezi cu cele mai performante si eficiente sisteme de racire si incalzire, trebuie sa stii ca specialistii Vollmax pot asigura consultanta, montaj si servicii de intretinere de cea mai buna calitate.

Cel mai mare beneficiu pe care un sistem de incalzire in pardoseala l-ar putea aduce casei tale este cresterea eficientei energetice. In situatia in care imobilul este termoizolat corespunzator, aceste sisteme moderne de incalzire pot scadea simtitor valoarea facturii de energie.

Asigura familiei tale confortul de care are nevoie!

Particularitatea unui sistem de incalzire in pardoseala este degajarea uniforma a caldurii. Astfel, intreaga suprafata a podelei se va incalzi usor, iar aerul cald se va deplasa lent, in plan vertical. Spre deosebire de acest sistem inovator, aerul cald provenit de la radiatoarele de perete se va deplasa vertical, insa nu si catre centrul incaperii, astfel fiind creata o perdea de aer cald, iar diferentele de temperatura dintre diferitele zone ale camerei se vor simti.

In cazul sistemelor de incalzire in pardoseala, distribuirea uniforma a suprafetei incalzite ajuta la incalzirea partii inferioare a camerei, oferind persoanelor senzatia de caldura la valori mai mici de temperatura reala (in unele situatii chiar cu 2-3 grade mai putin) decat in cazul utilizarii unui alt sistem de climatizare. Astfel, incalzirea in podea asigura cel mai ridicat grad de confort si te poate determina sa micsorezi valorile indicate de termostat, reducand chiar mai mult costurile facturilor de energie.

Confortul este un aspect subiectiv ce poate depinde de perceptia fiecarei persoane in parte, insa un sistem de incalzire in pardoseala vine si cu alte beneficii. Astfel, atunci cand este dimensionat si montat corect, un astfel de sistem va creste valoarea imobilului, fiind o dotare moderna cu o durata de viata foarte mare. Tocmai de aceea, atunci cand vrei sa te bucuri cu adevarat de avantajele pe care le are un sistem de incalzire in pardoseala, trebuie sa apelezi la servicii profesioniste de consultanta si montaj. Astfel, Vollmax iti pune la dispozitie o echipa de specialisti cu experienta vasta in domeniu, pregatiti sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai complexe proiecte de climatizare.

Un sistem de incalzire in pardoseala de ultima generatie permite alimentarea cu energie din multiple surse, printre care se regasesc variantele electrice, cu gaz natural, solare si chiar cele care folosesc surse de energie geotermale. Alte tipuri de sisteme de incalzire pot fi alimentate numai cu electricitate sau gaze naturale, motiv pentru care factura pe care o vei achita lunar va depinde nu numai de consum, ci si de piata respectivei resurse.

Astfel, indiferent de eficienta energetica a sistemului, reducerea costurilor lunare ar putea fi greu de realizat atunci cand pretul resursei in cauza se afla in crestere. Mai mult decat atat, atunci cand alegi un sistem de energie regenerabila pentru incalzirea casei tale, poti beneficia si de subventii de la Stat sau de reduceri de taxe si impozite pentru grija pe care o porti fata de mediul inconjurator.

 

Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt eficiente, durabile, asigura confort maxim si cresc valoarea oricarui imobil, motiv pentru care sunt recomandate de catre foarte multi constructori. Alege o echipa profesionista pentru consultanta si montaj si te vei putea bucura de toate aceste beneficii!

Galerie foto
  • ...