Bautek - Rulouri si grilaje, inchideri cu sticla, usi de garaj, Bucuresti

Automatizari rezidentiale

Automatizarile se clasifica in functie de destinatia lor – pentru segmentul industrial (automatizari industriale) sau rezidential (automatizari rezidentiale), in functie de putere si de tipul actionarii.

Automatizari rezidentiale pentru porti culisante:

  • Gama pentru porti cu greutatea de pana la 400 kg – 500 kg – 600 kg viteza de deschidere 12 m/min. Kit-ul include motorul, unitatea de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, doua telecomenzi cu patru canale si patru cremaliere. Este un motor sigur, fiabil, care poate fi supus unui trafic intens. Functionare 24V. Accesorii recomandate: cremaliera; set de fotocelule wireless, selector de cheie cu structura metalica, DEIMOS A400 ULTRA BT KIT
  • Automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 1000 kg. Kit-ul contine: motorul, doua telecomenzi cu doua canale, o lampa semnalizare optica si patru cremaliere. Datorita functiei de detectie obstacole, motorul va inversa cursa pentru a nu produce pagube sau vatamari. Este creat respectand standardele de siguranta in instalare si utilizare. Unitatea de control este incorporata, pozitionata frontal, cu afisaj LCD, cu functie de autoinvatare si autodiagnosticare.

Automatizari rezidentiale pentru porti batante

  • Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5 m si greutatea de pana la 400 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu patru canale.
  • Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 4 m si greutatea de pana la 500 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu patru canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V si este destinat unui trafic intens.
  • Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitatea de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune de 230 V si este destinat unui trafic semi-intensiv.
  • Automatizare ingropata pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3,5 m si greutatea de pana la 400 kg. Kit-ul contine doua cutii, doua motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuala, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale.
  • Motor silentios, cu timp de deschidere 14 sec / 120°. Respecta standardele de siguranta datorita sistemului antistrivire incorporat. Cutia special creata permite scoaterea motorului fara a demonta poarta. Cu ajutorul limitatorilor magnetici incorporati, cursa va ramane precisa si constanta indiferent de conditiile climaterice.

Accesorii recomandate: brat ajustabil fata-spate, placa pentru fixarea suportilor pe perete, panou de comanda, zavor electromagnetic aplicat, aparare metalica, set de baterii pentru back-up, tastatura wireless digitala pentru acces securizat, selector de cheie cu structura metalica, modul bluetooth pentru actionarea automatizarii cu ajutorul telefonului.

Automatizari rezidentiale pentru usi glisante

  • Acest sistem a fost conceputa special pentru locurile publice cu trafic intens. Prin design-ul elegant si carcasa subtire, usile glisante sunt potrivite oricarei locatii. Usor de utilizat, conceputa pentru a fi instalata rapid, aceasta noua gama de usi reprezinta solutia ideala pentru cei care au nevoie de confortul unei usi automate. Utilizatorul poate beneficia de sisteme multifunctionale sau controale simplificate in functie de nevoile sale.

Automatizari rezidentiale pentru usi de garaj sectionale si usi tip rulou:

Aceasta gama cuprinde motoare pentru toata gama de dimensiuni ale usilor de garaj sectionale si a usilor tip rulou – motoare cu montare centrala sau in lateral.

Galerie foto
  • ...