Bautek - Rulouri si grilaje, inchideri cu sticla, usi de garaj, Bucuresti

Usi Antifoc

...
Usi Antifoc Batante

Daca va desfasurati activitatea intr-un spatiu care trebuie securizat in caz de incendiu, orice spatiu comercial, depozit sau institutie publica, acestea trebuie sa fie dotate cu usi antifoc batante. Astfel punem siguranta oamenilor pe primul loc. Auzim frecvent de accidente nefericite in diverse domenii de activitate. Usile antifoc au rolul cel mai important in planul de protectie antiincendiu al oricarei cladiri. Contribuie la limitarea extinderii focului, a fumului si a gazelor toxice care sunt emanate in timpul unui incendiu. In principal, acestea sunt concepute pentru a asigura o deschidere sigura intre doua camere sau intre interiorul si exteriorul unei cladiri. Din acest motiv, orice constructie ampla trebuie consolidata pe masura.

Indiferent cat de cuprinzator este un incendiu si cat de mare este viteza de dispersare a flacarilor, usile antifoc ofera o protectie foarte buna. Totul datorita garniturilor intumescente ce expandeaza in prezenta temperaturilor foarte ridicate din timpul unui incendiu.

In ultimii ani s-au produs incendii ce s-au soldat atat cu pierderi de vieti omenesti, cat si cu pierderi de bunuri. Astfel ca usile antifoc au devenit un accesoriu esential pentru orice cladire. Acestea aduc un beneficiu real si foarte important pentru a preveni orice fel de pierdere.

 

Specificatii usi antifoc batante

Recomandam usi antifoc batante pentru montaj la spatii de birouri, scoli, hale industriale, spatii tehnice, spatii comerciale.

Usile antifoc 60 sau 120 min pot fi livrate cu 1 canat sau 2 canate.

Usile antifoc sunt confectionate din foi de tabla galvanizata cu material izolant la interior. Grosimea foii de usa este 50mm / 60mm. Tocul de colt de 55mm / 100 mm – 1,5 mm grosime, montat pe usi rezistente la foc, cu sau fara prag.

Vopsirea se face in camp electrostatic, se poate vopsi in orice nuanta din gama RAL

...
Usi Antifoc Culisante

Indiferent daca lucrati intr-un depozit, o fabrica sau in cadrul unui spatiu comercial, existenta unor usi antifoc culisante reprezinta un obiect esential pentru siguranta la locul de munca. Acestea reprezinta un adevarat partener in lupta contra incendiilor si ofera numeroase avantaje, printre care:
• Protejeaza obiectele din interiorul proprietatii in caz de incendiu;
• Elimina pagubele provocate in urma scurgerilor de gaze;
• Se instaleaza usor si ofera durabilitate;
• Rezistenta la factori meteorologici agresivi;
• Rezistenta la agenti chimici corozivi;
• Calitate din punct de vedere estetic.

In ceea ce priveste mentenanta unei usi antifoc culisante, o verificare periodica a functionarii corecte a modalitatii de inchidere si blocare este foarte importanta.

Usi antifoc culisante: 120 min sau 180 min – se recomanda in industrie, comert cat si pentru garajele subterane. Se pozitioneaza ca orice alta usa industriala clasica sub plafon, urmarind linia peretelui sau a acoperisului.

Datorita necesitatii unui buiandrug mic si multitudinii tipurilor de fixare disponibile, usa culisanta antifoc se adapteaza ideal oricarei constructii de hala. Acest lucru este deosebit de important daca la schimbarea utilitatii unui spatiu se cere o inchidere cu protectie la foc.

Executia usilor rezistente la foc se face intr-un canat sau doua canate cu sau fara usa pietonala.

Modul de lucru al usilor cu siguranta fuzibila  termica produse in serie:
  • Canatele de usa raman in pozitia in care sunt lasate.
  • Contragreutatile raman conectate la siguranta fuzibila si inchid usa in momentul in care siguranta se arde.
Modul de lucru al usilor prevazute cu electromagneti (la cerere):
  • Canatele de usa raman, in mod normal, in pozitie deschis.
  • Contragreutatile vor trage canatul de usa iar usa se inchide in momentul in care alimentarea la curent a electromagnetului este intrerupta. Din motive de securitate usile echipate cu electromagneti trebuie sa fie prevazute cu dispozitiv de franare.

Usile culisante antifoc pot fi actionate si cu motor electric cuplat la sistemul antiincendiu al cladirii.