Bautek - Rulouri si grilaje, inchideri cu sticla, usi de garaj, Bucuresti

Sisteme de Umbrire

Terasa sau curtea casei dumneavoastra poate oferi cadrul perfect pentru momente de relaxare alaturi de familie sau prieteni in zilele innorate, dar in zilele toride si insorite de vara. Lumina soarelui forteaza pe toata lumea sa se relaxeze in interior. Aceasta zona devine mult prea calda si luminoasa pentru a putea sa va bucurati de aer liber. Echiparea curtii sau a terasei cu sisteme de umbrire reprezinta solutia ideala. Din acest motiv, Bautek va pune la dispozitie copertine atat pentru ferestre si balcoane, cat si pentru terase si curti!

Iata care sunt principalele avantaje pe care le aduce o copertina:

1. Instalarea unei copertine retractabile peste o terasa sau curte va oferi umbra necesara. Va va proteja prietenii si familia cu pana la 98% de razele UV ale soarelui, reducand temperatura cu pana la 7 grade celsius. Astfel, va veti bucura de momente de placere si relaxare in aer liber alaturi de cei apropiati. Iar animalele de comapanie vor adora umbra!

2. Una dintre cele mai bune modalitati pentru a proteja casa de agentii agresivi ai vremii este prin instalarea unei copertine. Aceasta ofera o protectie semnificativa. Vremea se schimba constant si exista mereu sansa de precipitatii, unul dintre factorii externi care afecteaza casa, iar o copertina va poate oferi protectia necesara. In acelasi timp, in zilele de iarna o copertina retractabila permite lumina soarelui sa patrunda in casa.

3. Daca detineti mobilier exterior, copertinele retractabile va vor economisi bani considerabili atunci cand vorbim despre protectia si prelungirea duratei de viata a acestuia. Astfel, soarele nu mai straluceste pe mobilier, iar ploaia si ninsoarea nu mai reprezinta o problema.

4. Copertinele retractabile au un impact semnificativ asupra costurilor energetice ale casei. Umbra pe care o ofera reduce indicele de caldura din jurul proprietatii si veti folosi mai putina energie pentru a raci casa in zilele toride de vara.

Galerie foto
  • ...