Bautek - Rulouri si grilaje, inchideri cu sticla, usi de garaj, Bucuresti

Confectii Bond

Pentru obtinerea unui aspect inedit si adaugarea unui plus de eleganta, Bautek va recomanda amenajarea proprietatii dumneavoastra cu confectii bond.

 

Placile cu bond sunt panouri foarte rezistente, dar in acelasi timp usor de montat. Sunt formate din doua placi de aluminiu si un miez de polietilena care adera la cele doua suprafete din aluminiu. Cele doua parti de aluminiu sunt vopsite. Suprafata suport compatibila cu acestea sunt betonul sau zidaria, de unde rezulta faptul ca pot fi montate pe cladirile noi, precum si pe cele mai vechi.

Daca detii un spatiu de tip office, o cladire de birouri sau un spatiu comercial, placile cu bond de la Bautek iti ofera solutii moderne de amenajare atat exterioara, cat si interioara, pentru a adauga stil si a imbunatatii aspectul general al proprietatii. Acestea dispun de o versatilitate foarte mare. Ofera libertatea de a-ti atinge planurile de design fix asa cum ti-ai imaginat, datorita posibilitatilor foarte numeroase din punct de vedere cromatic. In plus, aceste confectii bond dispun de o varietate mare de caracteristici si avantaje, reprezentand solutia ideala pentru arhitecti si constructori.

Caracteristici si avantaje

– extrem de rezistente, datorita densitatii materialului;– montajul este facil;– usor de procesat;– dispun de o gama cromatica variata;– rezistente la uzura si raze UV;– flexibilitate foarte mare;– facil de prelucrat (indoire, roluire, frezare)– permit placarea dimensiunilor mari.

Pe langa aceste atuuri, placile cu bond sunt confectionate din materiale care nu dauneaza mediului sau oamenilor, alcatuind un produs ecologic si reciclabil. De asemenea, materialele de inalta calitate si procesul avansat de fabricare asigura o rezistenta indelungata si intretinere facila. Igienizarea placilor cu bond se face foarte usor. Se foloseste apa sub presiune sau echipamente dotate cu bureti sau perii si folosind detergenti fara proprietati abrazive. De retinut faptul ca folosirea solutiilor pe baza de solvent nu se recomanda.

Galerie foto
  • ...