Bautek - Rulouri si grilaje, inchideri cu sticla, usi de garaj, Bucuresti

Rulouri de Aluminiu

Daca esti in timpul procesului de a-ti reamenaja locuinta si te afli in cautare de noi idei pentru sporirea confortului acesteia, Bautek iti vine in ajutor si iti pune la dispozitie rulouri de aluminiu.

Rulourile de aluminiu sunt elegante si foarte utile. Principalul beneficiu pe care acestea il vor aduce casei tale este faptul ca asigura protectie solara. Rulourile de exterior pot fi montate in diverse faze de constructie a unei cladiri. Totul datorita numeroaselor posibilitati de instalare, indiferent daca este vorba despre o casa sau un spatiu comercial.

Daca te-ai hotarat sa instalezi un astfel de sistem proprietatii tale, vei avea siguranta unui confort sporit si te vei bucura de numeroase alte avantaje. Pentru noi, este foarte important sa te simti confortabil in propria casa. Rulourile de aluminiu din oferta Bautek dispun de lamele umplute cu spuma poliuretanica. Ceea ce asigura atat o buna izolare termica, cat si fonica.

De asemenea, rulourile exterioare contribuie la mentinerea unei temperaturi potrivite in casa pe timpul verii. Totul datorita umbrei pe care o produc. Iar iarna reprezinta o bariera termica pentru mentinerea caldurii, astfel micsorand costurile de intretinere.

Practic, lamelele reflecta razele soarelui in exteriorul locuintei. Astfel impiedica incalzirea excesiva in zilele toride de vara. Iar iarna ferestrele sunt protejate de vant si zapada, ceea ce contribuie la scaderea consumului de energie termica cu 10-20%.

Un factor important care determina un numar mare de persoane sa opteze pentru montarea de rulouri de aluminiu este prelungirea duratei de viata a ferestrelor. Astfel, acestea sunt protejate de factorii externi ai vremii si, implicit, creeaza izolare termica.

In plus, un factor pe care nu multa lume il ia in considerare, este ca rulourile de aluminiu au si un rol antiefractie, fiind dotate cu diferite sisteme de inchidere, acesta fiind un beneficiu in special pentru apartamentele situate la parter.

Galerie foto
  • ...