Bautek - Rulouri si grilaje, inchideri cu sticla, usi de garaj, Bucuresti

Usi Rapide

Acestea sunt imbunatatiri tehnice ale usilor selectionale, usilor din PVC sau usilor de tip rulou. Principala diferenta este reprezentata de constructia rezistenta, deoarece ofera o viteza de functionare mult mai mare si sunt capabile sa sustina un numar mai mare de cicluri de inchidere si deschidere. In plus, necesita costuri mai mici de intretinere si reparatii. In functie de nevoi, exista usi rapide care functioneaza atat pe verticala, cat si pe orizontala.

In America, Asociata de Fabricatie a Usilor si Sistemelor de Acces defineste usile rapide ca fiind nerezidentiale si cu caracter electric. Acestea sunt caracterizate prin actiune de rulare, pliere sau glisare, care dispun de un ciclu mare de functionare zilnic. Alte caracterisitici ale unei usi rapide sunt modul in care sunt proiectate pentru a rezista la impactul cu diverse echipamente sau rezistenta foarte mare in timp cu intretinere minima.

Usile rapide sunt utilizate, in special, in afacerile unde se produce trafic constant de marfuri si unde usile trebuie sa faca fata acestor cerinte speciale. De exemplu, in industria alimentara  sau in industria medicala, trebuie sa predomine conditii climatice speciale. Timpii scurti de deschidere si inchidere evita fluxul de aer si permit o procedura de functionare continua.

In industria de fabricare auto, usi rapide se regasesc in orice fabrica. Deoarece este produs un volum mare de autoturisme in perioade scurte, usile de mare viteza sunt vitale pentru pocesele logistice. De asemenea, viteza de functionare mare si intretinerea redusa asigura productia optima.

Usile rapide sporesc eficienta multor companii. Vitezele mari de deschidere minimizeaza timpul de asteptare, accelereaza procesele logistice si controleaza temperaturile. Mai mult, izoleaza zonele curate de contaminarea aeriana, in acelasi timp optimizand fluxul traficului.

Galerie foto
  • ...