Bautek - Rulouri si grilaje, inchideri cu sticla, usi de garaj, Bucuresti

Sisteme de Sticla Securizata Fatade Magazin

Daca sunteti in procesul de reamenajare a locuintei si in cautare de noi idei pentru a moderniza-o, alegeti solutia noastra – sisteme de sticla securizata!

 

La Bautek, va punem la dispozitie balustrade de sticla securizata, usi de sticla, cabine de dus din sticla si oglinzi. Iar daca detineti un magazin sau un spatiu de birouri, putem realiza fatade din sticla pentru magazin, respectiv compartimentari din sticla securizata pentru birouri.

Sticla securizata se obtine prin incalzirea sticlei la temperaturi ridicate de peste 650 grade celsius. In acel moment, aceasta incepe sa se inmoaie si urmeaza un proces de racire brusca. Acest proces are rolul de a echilibra tensiunile din sticla. De a-i oferi o capacitate mai mare de rezistenta la socuri si indoire comparativ cu sticla normala. In caz de spargere, un mare avantaj al sticlei securizate este reprezentat de lipsa riscului de accidente.  Atunci cand se sparge se descompune in fragmente foarte mici, netaioase.

Sticla securizata este un material de decor foarte estetic, ofera luminozitate pentru orice spatiu si imbina aspectul luminos cu siguranta. Acest element de decor este folosit cu succes atat in amenajarile interioare, cat si in cele exterioare, si se pot realiza usi, balustrade, trepte pentru scari, cabine de dus, pereti, etc.

Printre avantajele unor sisteme de sticla securizata, se regasesc: 

– Rezistenta la temperaturi extreme sau socuri puternice;– Confera spatiului un aspect elegant si modern;– In caz de spargere, fragmentele sunt foarte mici, netaioase, si nu prezinta riscul de accidentare a persoanelor care intra in contact cu acestea;– Se poate folosi cu succes atat la exterior, cat si la interior;– Se monteaza usor;– Sunt usor de curatat, fiind necesar doar o solutie de curatat geamuri sau pe baza de alcool;– Nu se zgarie si nu se pateaza. 

 

 

Galerie foto
  • ...