Eco Sol Proiect - hidroizolatii profesionale Bucuresti

Reparatii Hidroizolatii

Reparatiile de hidroizolatii sunt o subdiviziune aparte a domeniului ce se aplica pentru cladirile vechi care au o hidroizolatie imbatranita, in diferite stadii de degradare si care provoaca infiltratii pe intradosul tavanelor de la ultimul etaj.

Aceste tehnologii se bazeaza pe folosirea straturilor existente ca suport pentru noua hidroizolatie ce va fi aplicata.  Aplicarea corecta peste straturile vechi de hidroizolatie cere o expertiza si o igienizare a suprafetelor in prealabil.

Reusita reparatiei depinde mult de calitatea materialor folosite, de folosirea lor corecta si de adoptarea solutiei optime in cadrul procesului de reabilitare. Evitarea fisurilor si a ondulatiilor la aplicare tine de experienta.

Importanta

Acoperisul unei cladiri este supus unor solictari extraordinare ce tin de vant si conditii meteorologice extreme, de la caldura la inghet si umiditate. Acesti factori imbatranesc in timp hidroizolatia.

O cladire se deterioreaza de cele mai multe ori datorita unei hidroizolatii cu o uzura ridicata. Pierderile cauzate de o hidroizolatie nefunctionala depasesc cu mult investitia intr-o reparatie facuta la momentul oportun.

Hidroizolatia joaca un rol important in industria constructiilor din tarile civilizate si cu un standard ridicat in ceea ce priveste calitatea cladirilor si implicit a calitatii vietii oamenilor care locuiesc in ele.

Solutiile noastre

Firma noastra Eco Sol Proiect, experta in hidroizolatii executa asemenea activitati de reparatii si mentenanta. Dupa o expertiza profesionala va putem propune cea mai eficienta, moderna si durabila solutie.

Va putem garanta prin exemple eficienta solutiilor noastre in materie de reconditionare de hidroizolatii. Ne adaptam specificatiilor individuale ale fiecarui tip de constructie folosind tehnologii avansate de impermeabilizare.

Executam reparatii pentru orice fel de acoperis hidroizolant in conditii de siguranta la cele mai inalte standarde de caliate, cu protectie pe termen lung, pentru constructii cu structuri simple sau complicate.

Galerie foto
  • ...