Eco Sol Proiect - hidroizolatii profesionale Bucuresti

Sisteme Iluminat LED

Tehnologia LED este o sursa de iluminat care utilizeaza semiconductori si fenomenul de electroluminiscenta pentru a produce lumina. Este socotita drept o tehnologie noua, dar LED-ul are ca inventie circa 50 de ani.

Aparitia LED-urilor albe care pot fi folosite ca sursa de iluminat le-a impus ca inlocuitor eficient pentru alte surse de lumina clasice mult mai energofage. Impunerea lor pe piata a permis si rentabilizarea productiei de masa.

Nu doar eficienta energetica ci si lumina placuta, neobositoare, durata de viata foarte lunga, ergonomia lampilor, aspectul estetic, montajul facil in ori ce mediu si cladire, le recomanda ca pe o sursa de iluminat modern.

Importanta

Peste tot acolo unde se desfasoara o activitate umana este nevoie de un mediu placut si productiv, de un psihic relaxat. Stress-ul este de cele mai multe ori rezultatul unei iluminari incorect calculate.

Costurile de energie sunt in continua crestere peste tot, ceea ce afecteaza cladirile de toate tipurile sau dimensiunile, motiv pentru care este nevoie de solutii inovatoare pentru a reduce aceste costuri de consum.

Iluminatul cu LED a castigat in popularitate tocmai pe fondul acestei crize energetice si cautarea de solutii alternative.  Calitatile de necontestat ale iluminatului LED il fac nelipsit peste tot acolo unde este nevoie de eficienta.

Solutiile Noastre

Eco Sol Proiect ofera solutii iluminat LED de inalta performanta (cu componente originale de la producatori consacrati) pentru orice destinatie, de la locatii industriale cu mediu special de lucru pana la ansambluri rezidentiale sau de birouri.

In dezvoltarea produselor noastre am urmarit cu prioritate sa dezvoltam un concept modular, ceea ce conduce la o mare flexibilitate, atat in productie cat si in instalare. Dispunem de un centru propriu de proiectare in cadrul caruia efectuam:

  • Studiu luminotehnic
  • Proiectare retele electrice pentru iluminat, iluminat variabil, senzori
  • Proiectare sisteme de iluminat LED.
Galerie foto
  • ...