Eco Sol Proiect - hidroizolatii profesionale Bucuresti

Hidroizolatii Poduri

Podurile sunt lucrari ingineresti deosebite ca performanta. Sub stratrul asfaltic al puntii se aplica o hidroizolatie cu proprietati speciale pentru a proteja structura de beton si otel beton de infiltratiile apei si a altor substante.

Exista anumite norme de constructie care difera de la tara la tara si de la continent la continent in ceea ce priveste constructia si mententanta podurilor. In UE legislatia in ceea ce priveste constructia si mententanta podurilor este strict reglementata.

Acolo unde traficul auto peste un pod este intens, gazele de esapament, scurgerile de combustibil, ulei, substante hidraulice de la vehicule pot afecata hidroizolatia podului.

Proces tehnologic

  • Amorsarea suprafetelor cu o solutie speciala pentru poduri
  • Montarea stratului 1 hidroizolant alcatuit din membrana bituminoasa termosudabila dedicata pentru poduri, armata cu poliester pe intreaga suprafata
  • Aplicare mixtura asfaltica
  • Stratul hidrofug se aplica prin procedee tehnologice specifice intre partea structurala de beton armat si partea de carosabil uzabila din asfalt. Datorita solicitarilor intense, in asfalt se produc fisuri lasand loc infiltrarii apei si a altor substante. Stratul de hidroizolatie aplicat are rol protector hidrofug de etanseizare a acestor fisuri.

    Solutiile Noastre

    Podurile caracterizeaza poate cel mai bine ideea umanitatii in lupta sa pentru a modela natura, pentru a gasi drumul cel mai scurt intre doua locatii, calea cea mai directa catre un punct terminus al nazuintelor sale.

    Pe cat sunt insa de utile, de curajoase si de elegante arcele descrise de ele peste un curs de apa sau peste o forma de relief la inaltimi ametitoare, tot atat de nesigure devin cand nu sunt intretinute si tratate corespunzator.

    Eco Sol Proiect este specializata in astfel de lucrari cu front de lucru foarte larg si care cer o mobilizare speciala, avand o vasta experienta dobandita pe parcursul executarii unor lucrari de anvergura.

    Galerie foto
    • ...
    • ...