Eco Sol Proiect - hidroizolatii profesionale Bucuresti

Lucrari Arhitectura

...
Amenajari interioare

Lucrarile de arhitectura interioara ale unei cladiri constau din toate operatiunile de compartimentare si finisare executate in interior. Sunt practic lucrarile care fac cladirea locuibila: tot ce tine de cai de acces, pereti, pardoseala, tavan, usi, ferestre.

Lucrarile de amenajare si personalizare a spatiului interior nu sunt standard.  Fiind o notiune de design si functionalitate, materialele si tehnologiile folosite difera foarte mult in functie de destinatia cladirii si de gusturile celor care o locuiesc.

In aceeasi cladire exista spatii cu destinatii diferite care presupun deasemenea lucrari specifice si folosirea unor materiale cu proprietati diferite. Fiecare spatiu trebuie executat si echipat conform utilitatii sale.

Importanta

Arhitectura interioara a unei cladiri spune mult despre gusturile celui care traieste si isi desfasoara activitatea in spatiul respectiv, spune mult despre cat de sus doreste sa isi impuna standardele de viata, de productivitate, de creativitate.

Spatiul interior in care isi desfasoara activitatea, fie ca este un apartament, un birou sau o hala industriala, toate au prin definitie o energie proprie specifica geometriei locului respectiv. Chinezii numesc asta Feng Shui si are o conotatie spirituala.

Ergonomia unui spatiu este o stiinta aparuta relativ nou, insa dintotdeauna oamenii au cautat sa creeze interioare in care sa se simta bine, in care starea psihica pozitiva si randamentul sa fie o dominanta a vietii de zi cu zi.

Solutiile Noastre

Gama de lucrari de arhitectura interioara a firmei Eco Sol Proiect cuprinde:

  • Compartimentari gipscarton, caramida, sticla
  • Tencuieli, Finisaje, Vopsitorii lavabile, Tapet
  • Ferestre, Usi, Stucatura, Ornamente arhitectonice
  • Pardoseli, Gresie, Faianta, Parchet

Nu este nici un secret pentru nimeni senzatia pe care o incerci cand intri intr-un loc frumos amenajat, unde eleganta si bunul gust isi dau mana in ori ce detaliu executat impecabil. Mana “mesterului” se vede cel mai bine la aceste lucruri minutioase care adunate dau ambientul placut in care se poate locui, munci si crea cu placere.

...
Amenajari exterioare

Lucrarile de amenajari exterioare ale unei cladiri au legatura cu aspectul exterior al acesteia si constau din operatiunile ce se executa la peretii exteriori, in imprejmuirile perimetrale ale cladirii si la caile de acces catre aceasta.

Lucrarile la fatada includ si termoizolatia peretilor exteriori. Operatiunile de subzidire sau consolidare din zona fundatiei cladirii intra si ele in aceasta gama de lucrari. Spatiile verzi, aleile, bordurile completeaza si subliniaza ambientul arhitectonic.

Importanta

Preocuparea pentru aspectul exterior al unei cladiri si a spatiului din jurul ei este o ramura a lucrarilor arhitectonice neglijata adesea insa cladirea in sine are nevoie de mai mult decat de o vopsea pentru durabilitate si aspect.

Tencuiala exterioara odata cazuta de pe pereti permite intemperiilor sa deterioreze zidaria sau termoizolatia. O cladire moderna este de neconceput fara o termoizolatie eficienta a peretilor exteriori.

Solutiile Noastre

Eco Sol Proiect cuprinde in gama sa de lucrari amenajari exterioare pentru spatii de orice natura, de la locatii industriale pana la cladiri monument istoric. Dam personaliate cladirilor noi, redam demnitatea celor vechi. Suntem specializati in urmatoarele tipuri de lucrari:

  • Subzidiri si consolidari
  • Termoizolatii fatade
  • Trotuare, alei si borduri