Eco Sol Proiect - hidroizolatii profesionale Bucuresti

Instalatii Constructii

...
Instalatii Sanitare

Instalatiile sanitare includ în special solutiile tehnice pentru alimentarea cu apă potabila ?i eliminarea rezidurilor prin reteaua de canalizare, din domeniul privat ?i industrial, avand ca scop igiena ?i sănătatea oamenilor.

In instalatiile sanitare se utilizeaza conducte din diverse materiale, robineti pentru controlul debitului, conexiuni cu diverse forme, rezervoare, aparate si echipamente pentru reglarea presiunii (hidrofoare) sau temperaturii (boilere).

Cea mai vizibila parte a instalatiei sanitare sunt vasele sanitare din diverse materiale (ceramica, inox, fonta, plastic, fibra de sticla) si accesoriile precum bateriile prin intermediul carora apa rece si calda poate fi utilizata dupa necesitate.

Importanta

Denumirea sugestiva de instalatie sanitara justifica necesitatea ei in orice loc civilizat unde sanatatea si curatenia fac parte din calitatea vietii. Viata fara apa intr-o cladire moderna este de neimaginat in societatea actuala.

Ce avantaje creeaza o instalatie sanitara perfecta nu este greu de intuit. O instalatie sanitara care functioneaza impecabil este un sentiment de confort, de siguranta. Apa pe care o avem la discretie ne da un sentiment de liniste.

Apa intr-un locas uman nu este doar o necesitate vitala ci este semnul civilizatiei si al progresului. Transportul apei potabile curate in cladiri si eliminarea apelor reziduale asigura sanatatea si igiena locatarilor acestora.

Solutiile Noastre

Eco Sol Proiect poate executa pentru confortul dumneavoastra urmatoarele lucrari:

  • Montaj trasee instalatii sanitare
  • Montaj obiecte sanitare

Din punct de vedere igienic si economic, firma noastra recomanda ca instalatiile sanitare de alimentare cu apa sa fie executate din materiale moderne de calitate. Este recomandabil ca tevile sa fie cu diametru redus si rezistente la presiune.

Pentru a obtine o circulatie regulata si completa a apei in timpul utilizarii normale, configuratia instalatiei trebuie sa asigure o pastrare a presiunii fara a fi supradimensionata, evitandu-se astfel costurile de material si circulatia deficitara.

...
Instalatii Termice

Instalatiile termice sunt o solutie tehnica de incalzire a unor cladiri (incalzire centrala) sau individuala intr-o singura cladire sau camera folosind un agent termic (de obicei apa) incalzita intr-un cazan si pompata in sistem.

Agentul termic este transportat prin conducte izolate termic in corpuri de incalzit montate pe peretii incaperilor (radiatoare, calorifere) sau printr-o retea de tevi sub pardoseala. Agentul termic este recirculat si reincalzit pentru pierderi cat mai mici.

Incalzirea agentului termic se poate face folosind combustibili de natura gazoasa (gaz metan), lichida (petrol, ulei), solida (carbune, lemn). Pentru un randament cat mai bun exista echipamente de regulare si control a intregului proces.

Importanta

In zona temperata, acolo unde pe glob, perioadele de glaciatiune si schimbarile climaterice ce tin de ciclul anotimpurilor au marcat ritmul de viata al stramosilor nostri, ni s-a transmis genetic implicit si teama de frig.

De la o anumita limita in jos, organismul nu isi mai poate asigura singur temperatura necesara vietii. In aceste zone de pe glob unde apar temperaturi scazute , crearea unui confort termic in cladiri este un aspect important al calitatii vietii.

Folosirea instalatiilor termice pentru incalzirea locuintelor a aparut ca un semn de modernism in epoca industrializarii. Ele au fost perfectionate si adaptate in permanenta pentru un consum cat mai mic si o poluarea a mediului cat mai redusa.

Solutiile Noastre

Eco Sol Proiect executa in materie de instalatii termice urmatoarele operatiuni:

  • Montaj trasee instalatii termice
  • Montaj centrale termice
  • Montaj calorifere.

In anii ’70 proiectarea instalatiilor termice se facea fara a se tine cont de criza combustibililor de natura fosila. Ceea ce mostenim in continuare sunt sisteme de incalzire centrala sau termoficare energofage. Realizarea corecta a unei instalatii termice, reglarea acesteia, izolatia termica, mentenanta ei, va pot ajuta sa economisiti considerabil. Suntem specializati in solutii de eficienta energetica pentru instalatii termice.

...
Instalatii Electrice

Instalatia electrica este ansamblul de cablaje si echipamente necesare alimentarii unei cladiri cu energie electrica de joasa tensiune pentru uz casnic sau industrial respectand anumite norme de siguranta si functionalitate.

In alimentarea cu energie electrica a unei cladiri se folosesc cabluri conductoare izolate, panouri de distributie a circuitelor dotate cu sigurante pentru suprasarcina, intrerupatoare, senzori, corpuri de iluminat, prize, doze, aparate de masura si control.

Cablajul se poate face pe paturi sau cu bride, poate fi pozat aparent pe pereti si tavan sau in interiorul acestora folosind tubulatura de protectie mecanica si electrica speciala. Orice instalatie electrica dispune obligatoriu de punct de impamantare.

Importanta

Improvizatiile nu au ce cauta cand este vorba de curent electric. Siguranta cladirii si implicit a oamenilor care isi desfasoara activitatea in ea, este un lucru ce nu poate fi neglijat sau trecut cu vederea.

Pericolul creat de o instalatie electrica necorespunzatoare duce la sfarsituri tragice. Electrocutarea sau incendiile create de instalatia electrica trebuiesc evitate prin respectarea anumitor norme de proiectare, calitate, montaj.

Cablajele si montajele executate necorespunzator pot duce la pierderi si un consum energetic nejustificat. Siguranta, eficienta, ergonomia sunt dezideratele unei instalatii electrice de calitate executate corespunzator.

Solutiile Noastre

Gama de lucrari pentru instalatii electrice cu care Eco Sol Proiect va sta la dispozitie cuprinde:

  • Montaj trasee instalatii electrice
  • Montaj tablouri electrice
  • Montaj aparatura electrica
  • Montaj corpuri de iluminat
  • Instalatii curenti slabi
  • Instalatii incendiu

Aveti incredere intotdeauna doar intr-un expert atunci cand este vorba de instalatia electrica. Personalul nostru calificat va garanteaza un sistem electric eficient si fiabil prin realizarea unui montaj atent, ingrijit conform standardelor moderne.

...
Instalatii Climatizare HVAC

Instalatiile de Climatizare HVAC (din engleza Heating Ventilation Air Conditioning) sunt solutii tehnice menite sa asigure o calitate ridicata a aerului interior si a circulatiei sale in spatiile inchise ale cladirilor.

Instalatiile de Climatizare HVAC sunt responsabile pentru controlul temperaturii, reoxigenarea aerului, eliminarea umezelii, a mirosurilor, a fumului, a caldurii, a prafului, a bacteriilor din aer, a dioxidului de carbon si a altor gaze cu caracter nociv.

Procesul de ventilatie include atat schimbul de aer la exterior, precum si circulatia aerului in interiorul cladirii. Tehnologia instalatiilor de Climatizare HVAC este bazata pe principiile termodinamicii, mecanicii fluidelor si transferului de caldura.

Importanta

Confortul termic, calitatea aerului si circulatia lui intr-o cladire nu asigura numai un standard de viata ridicat, ci si o igienizare si mentenanta permanenta a componentelor acesteia care altfel se pot deteriora.

Circulatia aerului intr-o cladire evita formarea condensului, evita deteriorarea peretilor si a zidariei, evita mirosurile neplacute care se pot impregna in pereti, indeparteaza substantele toxice volatile ce se formeaza in anumite incinte.

De la cladirile de locuit sau birouri pana la spatiile industriale, instalatiile HVAC sunt un lucru imperios necesar pentru sanatatea oamenilor si a cladirii. Ele creeaza un microclimat propice organismului uman.

Solutiile Noastre

Alegerea solutiei HVAC adecvate unei cladiri, implementarea si montajul ei implica multi factori. Un fel de instalatie HVAC trebuie intr-un spital, alta intr-un hotel, alta intr-un tunel, alta intr-o hala industriala unde se fac acoperiri metalice cu substante volatile toxice, alta intr-un laborator.

In indelungata experienta acumulata prin implementarea multor proiecte HVAC in cladiri cu destinatii diferite, firma Eco Sol Proiect va sta la dispozitie cu consultanta si executie la nivel profesional in ceea ce priveste:

  • Montaj trasee instalatii climatizare si ventilatie
  • Montaj unitati AC si climatizare