Eco Sol Proiect - hidroizolatii profesionale Bucuresti

Termo-Hidroizolatii

Termo-hidroizolatia are rolul de a proteja interiorul cladirilor impotriva pierderilor termice pe timpul anotimpului rece si supraincalzirii in timpul verii. Termo hidroizolatia este un fel de “anvelopa”, de imbracaminte de inalta calitate a cladirii.

Indiferent de stratificatia folosita pachetetul termoizolant are 3 functii si anume: elimina condensul, asigura termoizolarea acoperisului si implicit performanta energetica a cladirii, asigura izolarea hidrofuga a acoperisului.

Importanta

Termo-hidroizolatia era folosita cu precadere pentru constructiile noi cu plansee de beton insa astazi orice cladire moderna sau veche are nevoie de asa ceva pentru a face fata cu succes noilor schimbari provocate de criza energetica.

Un sistem termo-hidroizolant eficient reduce semnificativ consumul de energie al cladirilor. Pentru a reduce costurile de incalzire iarna si cele de energie electrica pentru climatizare vara, o cladire trebuie termoizolata corespunzator.

Solutiile noastre

Eco Sol Proiect executa termo-hidroizolatii pentru orice cladire industriala sau civila Proprietatile termice ale structurilor cladirilor au un impact major asupra confortului si starii de sanatate a celor care locuiesc in ele.

Folosim tehnologii conforme ultimelor standarde, performante energetic si cu rezistenta in timp. Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru consultanta, proiectare si executie in alegerea solutiei optime pentru cladirea dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...