Eco Sol Proiect - hidroizolatii profesionale Bucuresti

Izolatii Fundatii / Subsoluri

Izolatia pentru fundatii si subsoluri este o solutie tehnica folosita la toate fundatiile constructiilor noi cu rolul de a face fata presiunii pozitive a apei de natura freatica sau pluviala. In cazul piscinelor si bazinelor apa actioneaza din interior.

Izolatia trebuie facuta perimetral si egal ca grosime si cuprinde mai multe straturi cu rol diferit. Materiale folosite trebuie sa fie rezistente in timp intrucat fundatia unei cladiri este un loc dificil de vizitat la exterior pentru reparatii ulterioare.

In unele cazuri cand izolatia exterioara a fundatiei (soclului) nu poate face fata conditiilor extreme este necesara o impregnare interioara a subsolului (beciului) cu materiale speciale pentru a stopa activ deteriorarile pe care le pot produce infiltratiile.

Importanta

Peretii interiori si exteriori ai subsolului unei cladiri trebuie sa reziste unor conditii de presiune, umiditate, temperatura speciale.  Prin subsol se face de obicei racordul cu toate elementele vitale ale cladirii: apa, gaz, termoficare, curent electric.

Un subsol (beci ) curat, lipsit de umezeala, cu un aer sanatos este cheia unei cladiri bine intretinute.  O cladire fara o izolatie corespunzatoare a fundatiei si subsolului are o viata scurta. Pe fundatie (soclu) sta intreaga structura a cladirii.

Subsolul (beciul) unei cladiri este privit des ca un loc de depozitare nelocuibil. Noile tendinte in ceea ce priveste economisirea energiei pun insa accent pe zonele extreme ale cladirii pentru ca acolo apar pierderi energetice nejustificate.

Solutiile noastre

Eco Sol Proiect executa lucrari de hidroizolatii fundatii si subsoluri la orice fel de cladire cat si la bazine de apa si piscine care au un statut asemenator cu cel al unor fundatii dar unde se impun alte standarde si solutii tehnice.

Acordam o importanta deosebita materialelor si tehnologiilor folosite pentru izolatiile la fundatii si subsoluri pentru a ne incadra in normele energetice ale unei cladiri moderne. Oferim consultanta gratuita pentru gasirea solutiei optime.

Locatia cladirii, componenta chimica si consistenta solului sunt elemente foarte importante in adoptarea unei solutii adecvate.  Avem experienta in astfel de solutii pentru diverse tipuri de obiective industriale sau civile.

Galerie foto
  • ...