DAB IT Outsourcing - Administrare si mentenanta servere,computere Ploiesti

Despre noi

Suntem o companie 100% romaneasca. Avem la baza o echipa formata din tineri pasionati de tehnologie, de la retelistica la servere, de configurarea centrelor de date, instalarea sistemelor avansate de securitate, camere de supraveghere video, case inteligente si dezvoltarea site-urilor sau aplicatiilor WEB personalizate pentru fiecare client.

DAB IT OUTSOURCING s-a nascut in vara anului 2008 intr-o formula simpla, cu doar doi tehnicieni dornici sa dezvolte o companie asa cum nu erau cele in care lucrasera anterior ca tehnicieni de suport IT. Pana la finalul anului 2008 am reusit cu greu sa convingem 6 companii de aptitudinile noastre tehnice si ne-au ales ca departament IT externalizat. (Din fericire inca ne sunt clienti si in 2017)

In 2009 am inceput sa facem primele cursuri CCNA de la Cisco, urmate apoi de CCNP, VOIP, certificarile Microsoft Windows, Server si dobandirea competentelor de cablare structurata de la marii producatori de cablaje. In anii ce au urmat am obtinut acreditari de la parteneri importanti precum HP, DeLL, Checkpoint, 3M si ESET.

Ne-am dorit inca de la inceput sa dezvoltam o echipa completa de tehnicieni profesionisti, specializati in toate ramurile IT-ului. La inceput de 2017 avem o echipa formata din tehnicieni certificati pentru toate ramurile importante ale infrastructurii IT, de la simpla administrare de Windows pana la administrarea avansata a serverelor Linux si a centrelor de date.

Administram in prezent infrastructura IT a peste 100 de companii locale si multinationale cu peste 1.200 de angajati pe intreg teritoriul Romaniei. Din cele doua centre de suport IT aflate in Bucuresti si Ploiesti intervenim cu succes pentru remedierea incidentelor tehnice in toate locatiile clientilor, online si la sediul lor.

Galerie foto
  • ...