DAB IT Outsourcing - Administrare si mentenanta servere,computere Ploiesti

Cablare structurata

Servicii complete de cablare structurata

DAB IT OUTSOURCING ofera servicii complete de cablare structurata pentru cladiri de birouri si spatii comerciale. Intram in spatiu intotdeauna inainte de montajul podelei, tavanului casetat si peretilor din rigips pentru a va asigura ca nu se vor vedea cablurile in momentul in care spatiul va fi predat pentru instalarea birourilor. Garantam timp de 30 de ani ca nu vor exista intreruperi ale cablurilor folosite in lucrarile noastre de cablare structurata.

In perioada 2008 – 2017 am cablat peste 100 de spatii comerciale si cladiri de birouri din toata Romania, pentru date, voce, supraveghere video, efractie, alarma la incendiu si control acces. Folosim in toate lucrarile de cablare structurata doar produse de calitate superioara de la furnizori importanti precum 3M, CABLEL, TRITON, SCHNEIDER sau HP.

CABLARE STRUCTURATÃ GARANTATÃ CU DAB IT OUTSOURCING Contacteaza-ne acum!Cablare structurata pentru cladiri si spatii comerciale

Putem cabla orice tip de spatiu, de la simple sedii de companii cu 3-4 camere pana la cladiri intregi de birouri cu peste 20.000 de porturi pentru date si voce. Pentru noi atentia acordata lucrarii este aceeasi, scopul final fiind functionarea completa a infrastructurii. In spatiile mici de birouri recomandam o cablare structurata simpla dar intotdeauna cu rack central pentru gestionarea completa a porturilor de date si voce. In cazul cladirilor de birouri recomandam contactarea echipei noastre de la inceputul constructiei deoarece noi proiectam integral traseul cablurilor in toate lucrarile de cablare structurata. Trebuie sa intram in cladire cu echipa in momentul turnarii placilor pentru etaje, sa evitam ulterior gaurirea suplimentara a cladirii. Din momentul in care cladirea ajunge la rosu (placi turnate, pereti exteriori finalizati) incepem montajul traseelor de cablu pe toate etajele. Toate cablurile vor fi pe pozitie inainte de montarea podelelor si a tavanelor casetate, doar prizele de retea se vor monta dupa aplicarea peretilor din rigips si a parchetului / podelei.

DAB IT OUTSOURCING preia intotdeauna integral proiectul de cablare structurata. Furnizam cabluri pentru orice proiect chiar daca sunt necesare cabluri UTP, FTP, video sau fibra optica. Tarifele pentru cablare structurata sunt calculate intotdeauna in functie de numarul porturilor din cladire si includ toate materialele necesare, pentru a simplifica intregul proiect.

Garantia serviciilor noastre si a echipamentelor pasive de retea folosite la cablare structurata este de 30 de anidin momentul punerii in functiune. Avem incredere in calitatea cablurilor si a echipamentelor pasive de infrastructura folosite, de aceea va garantam remedierea oricarei defectiuni aparute la acestea in urmatorii 30 de ani. Stabiliti o intalnire pentru detalii. Click aici…

Galerie foto
  • ...