DAB IT Outsourcing - Administrare si mentenanta servere,computere Ploiesti

Externalizare IT

Serviciile noastre de externalizare IT

Cuprind toate nevoile tehnice ale unei companii standard insa le putem adapta imediat pentru orice tip de companie deoarece in portofoliul nostru se regasesc absolut toate serviciile necesare, inclusiv cele de securitate pentru cladiri de birouri, hoteluri si magazine din centre comerciale.

Preluam imediat infrastructura IT printr-un audit complet asupra echipamentelor din companie si stabilizam daca este cazul in cel mult 12h toata reteaua astfel incat toata activitatea se va putea desfasura in siguranta.

Alegand serviciile de externalizare IT prin DAB IT OUTSOURCING companiile deleaga imediat, integral, toata responsabilitatea tehnica spre departamentul nostru de suport IT. Toti tehnicienii nostri sunt certificati pentru administrarea infrastructurilor IT de orice tip, de la simple computere cu Microsoft Windows pana la centre avansate de date bazate pe echipamente produse de Cisco, DeLL, HP si Fortigate.

Suntem interesati de cele mai multe ori sa rezolvam incidentele aparute in infrastructurile IT ale companiilor mai mult chiar decat angajatul ce reclama incidentul deoarece noi ne propunem la final de zi sa avem toate incidentele rezolvate in sistemul de ticketing.

 

DAB IT OUTSOURCINGBucharest IT OfficeBd. Bucurestii Noi 20-28

 

Map DataTerms of UseReport a map error2 km 

 

DAB IT OUTSOURCINGPloiesti IT OfficeStr. Clementei 16

 

Map DataTerms of UseReport a map error2 km Oferim doua tipuri de externalizare IT:Externalizare IT completa

Acest tip de externalizare IT este des intalnit in cazul companiilor cu toate radacinile in Romania deoarece administrarea integrala a infrastructurii merge catre o singura echipa, DAB IT OUTSOURCING. Prin serviciile complete de externalizare IT preluam infrastructura din toate sediile companiei (chiar si hoteluri sau magazine) in administrare pentru a ne asigura permanent ca totul functioneaza la capacitate maxima. Doar alegand serviciile complete de externalizare IT va putem garanta functionarea infrastructurii IT 24/24.

Externalizare IT partiala – Servicii de IT Out-Tasking

Adresate in mod deosebit companiilor ce au deja un angajat sau un intreg departament IT, serviciile de externalizare IT partiala (IT Out-Tasking) sunt gandite pentru completarea cunostintelor din interiorul departametului IT intern. Externalizarea IT partiala este des intalnita la companiile multinationale ce au serverele in afara Romaniei si au nevoie aici doar de suport IT pentru problemele locale. Totusi, exista chiar si companii cu actionariat romanesc 100% ce aleg sa externalizeze partial IT-ul, pe diferite categorii de incidente tehnice. In prezent exista companii ce au externalizat catre DAB IT OUTSOURCING doar serviciile de e-mail sau administrarea echipamentelor de retea. Situatia poate fi extrem de diferita de la companie la companie, de aceea recomandam ca deciziile de externalizare IT completa sau partiala sa fie luate doar in urma unui audit complet in infrastructura IT respectand standardele ISO in vigoare.

 Acoperim toata Romania in 70′ de la semnalarea incidentului IT in call center.

Serviciile de externalizare IT au ca puncte principale de suport cele doua locatii ale DAB IT OUTSOURCING, Bucuresti si Ploiesti. Suportul online si interventiile tehnice in sediul clientilor sunt asigurate din ambele puncte de interventie. Din aceste locatii se asigura interventii pentru companiile aflate in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ploiesti, Campina, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Poiana Brasov, Mizil, Buzau, Targoviste si localitatile invecinate. Tehnicienii nostri pot ajunge in cel mult 70 de minute in toate aceste localitati. Putem asigura pentru companiile cu puncte de lucru in alte localitati acelasi timp de interventie: 70′.

Ajungem oriunde in Romania. In doar 70 de minute!

DAB IT OUTSOURCING are colaboratori in toate judetele pentru a putea remedia in timp record avariile tehnice survenite in urma diverselor situatii neprevazute. Avand in prezent clienti cu sediile centrale in Bucuresti sau Ploiesti si puncte de lucru in peste 20 de mari orase, garantam prin contractele de externalizare IT deplasarea unui tehnician in cel mult 70′ de la semnalarea incidentului IT, oriunde in Romania.

Galerie foto
  • ...