DAB IT Outsourcing - Administrare si mentenanta servere,computere Ploiesti

Gazduire website si e-mail

Gazduire website si e-mail prin externalizare IT

DAB IT OUTSOURCING asigura gazduirea web completa pentru compania dumneavoastra. Serverele noastre securizate din datacenter permit alocarea unui spatiu nelimitat de gazduire pentru fiecare client, adrese de e-mail nelimitate, conturi FTP pentru diverse aplicatii si interfata cPanel de administrare pentru toate conturile.

Serviciile de gazduire sunt oferite exclusiv companiilor ce aleg sa externalizeze IT-ul catre DAB IT OUTSOURCING deoarece fiecare server virtual alocat clientilor este personalizat si necesita monitorizare permanenta pentru atingerea performantelor maxime. In datacenter putem gazdui domeniile web pe servere cu sistem de operare Linux dar in situatii exceptionale, cand o anumita aplicatie necesita gazduire pe Windows, vom personaliza un server intreg pentru ca totul sa functioneze asa cum va doriti.

Mutarea serviciilor de gazduire catre DAB IT OUTSOURCING

In momentul semnarii contractului de externalizare IT tehnicienii din departamentul Web preiau complet sarcina mutarii domeniilor pe serverele noastre securizate. Aceasta procedura poate dura pana la 24h si se realizeaza in primul weekend de la contractarea serviciilor noastre. Se vor reconfigura adresele de e-mail pe toate computerele si device-urile mobile astfel incat in ziua de luni sa aveti totul functional pe noul server.

Totul este nelimitat pentru clientii nostri

Serviciile noastre sunt scalabile, de aceea vom aloca de la inceput un spatiu nelimitat de gazduire pentru fiecare domeniu adus pe serverele DAB IT OUTSOURCING. Vom monitoriza cu atentie permanent ce se intampla cu fiecare domeniu, cu spatiul alocat, cu adrese de e-mail si cu trafiul pe site-ul web astfel incat sa marim daca este cazul memoria RAM pentru o viteza mai buna.

Ne-am lovit intotdeauna impreuna cu clientii de limitari ale serverelor de gazduire de la alti provideri, de aceea am decis sa oferim totul nelimitat in contractele de externalizare IT, sa uitam cu totii de aceasta problema. In plus, la DAB IT OUTSOURCING clientii isi pot configura toate adresele de e-mail in IMAP astfel incat sincronizarea mesajelor intre toate device-urile detinute este activa, in timp real.

Pentru fiecare client cu contract de externalizare IT putem gazdui pana la 10 domenii web (firmata.ro) pe serverele noastre securizate, toate cu spatiu nelimitat si un numar nelimitat de adrese de e-mail. Contactati-ne pentru detalii suplimentare!

Galerie foto
  • ...