DAB IT Outsourcing - Administrare si mentenanta servere,computere Ploiesti

Proiectare & dezvoltare WEB

Website de prezentare dezvoltat in timp record

Suntem in 2017, orice companie are nevoie de un website de prezentare functional, interactiv si atractiv pentru potentialii clienti. Echipa DAB IT OUTSOURCING preia integral sarcina dezvoltarii website-ului de prezentare, de la proiectare pana la finalizare. Oferim pentru site-urile de prezentare servicii de proiectare, grafica, redactare continut, fotografii profesionale in sediul clientului, gazduire si achizitionare domeniu web. Putem construi website-uri de la zero prin scrierea completa a codului sursa ori putem alege impreuna cu clientul platforma de lucru pentru grabirea intregului proiect. Recomandarea noastra este WordPress. Dezvoltarea unui website de prezentare in platforma WordPress permite configurarea acestuia pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte.

Textele si fotografiile pentru website, eterna problema.

Bineinteles, ne dorim sa lucram intotdeauna cu materialul clientului insa de cele mai multe ori ne lovim de lipsa completa a textelor si a fotografiilor. Cand acestea nu exista ori exista partial din cauza lipsei de inspiratie, un tehnician din departamentul Web va instiinta clientul despre problema. Punctual, pentru fiecare website se va lua o decizie de comun acord. In cazul in care suntem nevoiti sa redactam textele si sa facem fotografiile profesionale pentru compania / produsul dumneavoastra intregul proiect va fi decalat cu 10-15 zile, in functie de complexitate. Textele vor fi redactate de catre un copywriter profesionist avand la baza ideile clientului.

Magazin online pentru companii curajoase!

Conform statisticilor din fiecare an, tot mai multe persoane folosesc internetul pentru achizitionarea produselor de toate tipurile, de la simple anvelope si laptopuri pana la case, masini sau vacante exotice. Pentru testarea apropiatilor despre piata online… rostiti “Black Friday” intr-un grup de prieteni. Noi garantam ca toate persoanele cu varste intre 16 si 50 de ani cunosc cel putin 3 magazine online si unul din care chiar au facut cumparaturi ????

Un magazin online poate fi dezvoltat in cel mult 20 de zile daca aveti pana in 200 de produse ce le veti comercializa online sau pana la 60 de zile daca numarul acestora oscileaza intre 1000 – 2000. Noi vom dezvolta platforma online, filtrele, grafica, functionalitatile, integrarea platii prin card bancar direct in magazin precum si a modulelor de curierat. Totul se automatizeaza, intreg business-ul se va muta online dupa lansarea platformei.

In functie de alegerea fiecarui client dezvoltam magazine online bazate pe platformele PrestaShop, Magento, OpenCart si WooCommerce. Contactati-ne pentru o discutie punctuala despre proiectul dumneavoatra.

WEBSITE SAU MAGAZIN ONLINE ? Contactati-ne!CRM (Customer Relationship Management)

DAB IT OUTSOURCING dezvolta pe platforma proprie sau pe diverse platforme Open Source CRM-uri pentru companii. Acum este mai simplu ca niciodata sa centralizati toate datele notate de angajati pe diverse ciorne sau in propriul computer deoarece toate CRM-urile noastre sunt complet personalizate pentru fiecare client. Ne comuncati functionalitatile dorite in aplicatia CRM si programatorii nostri vor dezvolta totul in directia solicitata. Planificarea, proiectarea si dezvoltarea unei aplicatii CRM poate dura pana la 3 luni insa la final veti avea o platforma online integrata exact asa cum v-ati dorit intotdeauna!

Galerie foto
  • ...