DAB IT Outsourcing - Administrare si mentenanta servere,computere Ploiesti

Servicii de mentenanta IT business

Servicii de mentenanta IT business. Punctuali, din 2008.

Avand in vedere experienta acumulata in cei aproape 9 ani de cand oferim serviciile de mentenanta IT pentru diverse companii locale si multinationale, putem sa afirmam cu incredere ca avem in prezent o echipa capabila sa previna si sa rezolve orice incident IT, de la simple computere pana la cele mai mari servere ale companiilor.

Concret. Ce facem noi, echipa DAB IT OUTSOURCING, prin mentenanta IT:

Monitorizam infrastructura IT  a companiilor 24/24 pentru prevenirea incidentelor grave. Prin monitorizarea tuturor componentelor din infrastructura IT ne asiguram in fiecare clipa ca totul functioneaza la capacitate maxima. Permitem angajatilor din companii sa isi desfasoare activitatea in parametri optimi pentru performanta.

Intervenim rapid pentru angajatii clientilor ce beneficiaza de mentenanta IT astfel incat reluarea activitatii pe un computer afectat fizic de o situatie tehnica neprevazuta sa se reia in cel mult 70′ de la semnalarea problemei.

Administram reteaua locala a clientilor de la distanta pentru a diminua timpul pierdut cu deplasarea si rezolvarea incidentelor on-site. Toate echipamentele active de retea ale clientilor sunt proiectate direct pe monitoarele din biroul nostru pentru a sesiza in timp real anumite anomalii aparute in retea.

Administram de la distanta computerele ce se afla in contractul de mentenanta IT dintre DAB IT OUTSOURCING si client pentru a rezolva in cel mult 10 minute solicitarile tehnice sosite din partea angajatilor clientilor nostri. In prezent nimic nu este mai simplu pentru echipa noastra, un simplu e-mail catre aplicatia de ticketing sau un telefon catre departamentul de suport tehnic si orice incident se rezolva prin TeamViewer atat timp cat computerul este conectat la internet.

Ne asiguram ca serverul de e-mail functioneaza permanent in parametri optimi pentru fluxul zilnic de mesaje. Monitorizam de asemenea toate serviciile de e-mail, incoming, outgoing, le scanam permanent pentru detectarea atasamentelor virusate si garantam companiilor ca intregul sistem de comunicare electronica este securizat.

Garantam prin serviciile de mentenanta IT functionarea corecta a tuturor sistemelor de securitate informatica si fizica in sediul clientului. Oferim servicii de mentenanta inclusiv pentru sistemele de supraveghere video, control acces, bariere de acces, pontaj sau sisteme antifurt pentru magazine (din 2016 instalam sisteme antifurt EAS pentru magazine).

Toate contractele de mentenanta IT cu DAB IT OUTSOURCING asigura companiilor cel putin o vizita lunara in fiecare punct de lucru pentru verificarea fizica a infrastructurii, de la router pana in computerele angajatilor. Prin aceste vizite lunare de mentenanta dorim sa ne asiguram inca odata ca toate echipamentele sunt in stare perfecta de functionare. In cazul depistarii anumitor anomalii tehnicienii vor instiinta prin e-mail persoana de contact din partea clientului si intreaga echipa de suport tehnic.

Galerie foto
  • ...