DAB IT Outsourcing - Administrare si mentenanta servere,computere Ploiesti

Internet garantat prin fibra optica

Internet cu viteza de pana la 1000 Mbps garantat prin externalizare IT.

Alegeti serviciile de externalizare IT prin DAB IT OUTSOURCING si compania dumneavoastra poate beneficia de cea mai buna viteza internet din Romania pentru business. Fiind partener Telekom din 2010 va putem oferi rapid in orice oras din Romania internet cu viteza garantata prin fibra optica, fara costuri de instalare. Toate aceste costuri initiale de instalare vor fi suportate de noi impreuna cu Telekom pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de calitatea serviciilor noastre!

Recomandam tuturor clientilor DAB IT OUTSOURCING o conexiune internet prin fibra optica Telekom deoarece intregul suport este preluat de tehnicienii nostri. Garantam conexiunea internet 365 zile/an pentru intreg teritoriul tarii. In cazul avariilor tehnice din locatia dumneavoatra vom asigura interventia pentru repunerea in functiune a conexiunii la internet in cel mult 120 de minute de la apelul in Call Center.

INTERNET PRIN FIBRA OPTICA DAB IT OUTSOURCINGTotul pe o singura factura. IT, internet si telefonie!

DAB IT OUTSOURCING asigura tuturor clientilor servicii IT la nivel corporate, indiferent de marimea acestora. Prin externalizarea completa a departamentului IT catre noi intelegem de la bun inceput ca trebuie sa functioneze totul perfect, mult mai bine decat ar functiona cu un angajat intern sau cu un “amic” ce rezolva din cand in cand problemele aparute in infrastructura IT. Pe langa serviciile de mentenanta incluse in contracte va putem oferi prin Telekom Romania servicii de internet si telefonie cu suport permanent, 24/24. Delegand responsabilitatea integrala catre noi, inclusiv pentru conexiunea internet, ne asumam prin contract functionarea acesteia 365 zile/an, fara intreruperi din cauze tehnice.

Pe langa internet va recomandam cu incredere serviciile de voce Telekom Romania deoarece infrastructura existenta permite conectarea companiilor din toata tara, chiar si din cele mai indepartate localitati. In cazul companiilor ce aleg serviciile de externalizare IT oferite de DAB IT OUTSOURCING se va emite o singura factura lunar, pentru servicii IT, conexiunea internet si telefonie. Exista solutii pentru orice business, contactati-ne!

Galerie foto
  • ...