CERTIND SA - Organism de Certificare

Managementul sanatatii si securitatii in munca ISO 45001

ISO 45001

 

Un loc de munca sigur si sanatos pentru angajati ar trebui sa fie preocuparea principala a fiecarei organizatii.

Un sistem de management al sanatatii si securitatii in munca ajuta organizatiile sa-si tina sub control propriile riscuri si sa-si imbunatateasca performanta in ceea ce priveste sanatatea si securitatea in munca, avand efecte directe asupra prevenirii accidentelor/incidentelor la locul de munca si sanatatea angajatilor.

Identificarea si evaluarea riscurilor asupra sanatatii si securitatii in munca si implementarea de masuri pentru a preveni accidentele de munca si imbolnavirile profesionale reprezinta obligatii legale, iar implementarea si certificarea ISO 45001 constituie o abordare sistematica in realizarea acestor obiective precum si o dovada credibila a angajamentului organizatiei pentru a proteja viata si sanatatea.

Standardul ISO 45001 – Sisteme de management al sanatatii si securitatii in munca poate fi implementat si utilizat mai usor de organizatii, folosind o structura cunoscuta de majoritatea organizatiilor care au deja implementat si certificat un standard ISO (ex. ISO 9001, ISO 14001 etc.).

Alegeti certificarea ISO 45001 cu CERTIND pentru urmatoarele beneficii:

 
  • CERTIND este acreditat RENAR pentru certificarea sistemelor de management al sanatatii si securitatii in munca (certificat nr. SM 041)
  • CERTIND detine capabilitatea necesara pentru a furniza certificare rapida in conditii de pret avantajoase.
  • ajuta la identificarea pericolelor, evaluarea si tinerea sub control a riscurilor privind sanatatea si securitatea in munca.
  • incurajeaza tratarea riscurilor de la sursa si nu a consecintelor evenimentelor.
  • conduce la reducerea numarului de accidente de munca si imbolnaviri profesionale si a cheltuielilor ocazionate de aceste evenimente.
  • ajuta la conformarea cu cerintele legislative in domeniul sanatatii si securitatii in munca.
Galerie foto
  • ...