CERTIND SA - Organism de Certificare

Managementul anti-mita ISO 37001

ISO 37001

 

In prezent, mita ramane una dintre problemele majore atat la nivel national, cat si international.

Conform datelor publicate de World Bank Group, in fiecare an se acorda mita in valoare de aproximativ 1.5 trilioane $ de catre organizatii si persoane fizice, ducand la diminuarea calitatii vietii, cresterea saraciei si diminuarea increderii in functionarea atat a sectorului public, cat si privat.

ISO 37001 este primul standard international care propune organizatiilor sa puna in aplicare masuri si controale anti-mita, in vederea prevenirii, detectarii si tratarii mitei, indiferent daca o astfel de mita este acordata de catre sau in numele organizatiei, a angajatilor sai sau a partenerilor de afaceri.

Standardul ISO 37001 este aplicabil pentru orice tip de organizatie, atat din sectorul public cat si privat, indiferent de marimea organizatiei sau domeniul de activitate, iar certificarea conform ISO 37001 reprezinta confirmarea faptului ca sunt implementate masuri de control anti-mita.

Alegeti certificarea ISO 37001 cu CERTIND pentru urmatoarele beneficii:

 
  • CERTIND este acreditat RENAR pentru certificarea sistemelor de management anti-mita (certificat nr. SM 041)
  • CERTIND detine capabilitatea necesara pentru a furniza certificare rapida in conditii de pret avantajoase
  • dovedeste leadership-ul managementului si angajamentul organizatiei de a actiona in mod etic, a preveni si trata cazurile de coruptie
  • poate fi un factor decisiv in stabilirea unei relatii de afaceri cu un partener important
  • demonstreaza transparenta organizatiei in raport cu partenerii sai
  • asigura formarea in spiritul combaterii mitei prin evaluarea riscurilor de luare/dare de mita si prin implementarea de mijloace de control financiare si comerciale
Galerie foto
  • ...