CERTIND SA - Organism de Certificare

Managementul securitatii informatiei ISO/IEC 27001

ISO/IEC 27001

 

Intr-o lume dominata de tehnologie, protejarea datelor cu caracter personal, a informatiilor stocate de o organizatie a devenit cruciala.

Organizatiile sunt, in prezent, mult mai vulnerabile la amenintari asupra securitatii, din cauza dependentei de sistemele informatice. Informatia este un bun care, asemenea oricarui alt bun esential al unei companii, trebuie protejat corespunzator.

Prin identificarea si clasificarea informatiilor, precum si prin realizarea unei evaluari de risc sistematice, organizatia poate selecta controale adecvate pentru a tine sub control aceste riscuri si a demonstra catre clienti, actionari, autoritati sau comunitate faptul ca mentine confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiilor.

ISO/IEC 27001 este standardul international ce contine cerintele pentru un sistem de management al securitatii informatiilor cu scopul de a ajuta organizatiile sa evalueze riscurile privind securitatea informatiilor si sa implementeze masuri de control pentru a putea asigura confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiilor.

Alegeti certificarea ISO/IEC 27001 cu CERTIND pentru urmatoarele beneficii:

 
  • CERTIND este acreditat RENAR pentru certificarea sistemelor de management al securitatii informatiei (certificat nr. SM 041)
  • CERTIND detine capabilitatea necesara pentru a furniza certificare rapida in conditii de pret avantajoase.
  • imbunatateste semnificativ activitatea prin asigurarea unui plan de continuitate al afacerii si de recuperare din dezastru, adecvat organizatiei.
  • asigura protectia informatiilor si sistemelor informatice ale companiei, conferind credibilitate si incredere clientilor, angajatilor si partenerilor contractuali.
  • reprezinta un avantaj in cadrul licitatiilor din sectorul public sau la incheierea unor contracte comerciale care implica accesul la informatii cu caracter secret.
Galerie foto
  • ...