CERTIND SA - Organism de Certificare

Responsabilitate sociala RS-8000

RS 8000

 

Mediul de afaceri actual motiveaza organizatiile in a lua in considerare tot mai mult impacturile sociale si etice ale activitatilor desfasurate.

Problemele sociale cu care se confrunta in prezent lumea, precum munca forrata, exploatarea copiilor sau discriminarea, cer companiilor sa analizeze nu doar sfera lor directa de actiune, ci chiar intregul lant de aprovizionare.

Schema de certificare CERTIND, RS 8000, este compatibila cu standardele internationale precum ISO 9001, ISO 14001 sau OHSAS 18001 si are la baza atat tratatele si conventiile internationale ce reglementeaza piata muncii, cat si elemente ce demonstreaza implicarea organizatiei in comunitate.

Alegeti certificarea RS 8000 cu CERTIND pentru urmatoarele beneficii:

 
  • CERTIND detine capabilitatea necesara pentru a furniza certificare rapida in conditii de pret avantajoase.
  • dovedeste angajament pentru etica de afaceri responsabila din punct de vedere social.
  • contribuie la un mediu de lucru corect, sigur si echitabil.
  • asigura imbunatatirea conditiilor de lucru.
  • genereaza o reputatie sporita in calitate de organizatie responsabila social si diferentiere fata de concurentii globali.
  • confera incredere clientilor si o perceptie pozitiva din partea investitorilor.

ISO 26000

 

ISO 26000 este un standard international ce stabileste linii directoare referitoare la responsabilitatea sociala. Acest standard atinge aspecte cheie referitoare la responsabilitatea sociala precum drepturile omului, practicile de munca sau implicarea in comunitate. Desi ISO 26000 nu este utilizat pentru certificare, el furnizeaza indrumari pentru implementarea principiilor referitoare la responsabilitatea sociala, iar CERTIND poate asista organizatiile prin evaluare si suport in acest demers.

Galerie foto
  • ...