Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Curatare Laptop

Acumularea de praf in laptop afecteaza fiabilitatea si performata aparatului ducand la supraincalzire.

 

Laptop-urile atrag inevitabil praf in sistemul de racire ducand la retinerea caldurii. Daca laptop-ul ruleaza la temperaturi ridicate anumite componente se useaza scurtand durata de viata a acestuia. Pentru a asigura o buna functionare a laptop-ului este esential ca mentenanta completa sa se faca la fiecare 6 luni de functionare prin curatarea de praf, schimbarea pastei termoconductoare si a thermal pad-urilor de pe procesor (CPU) si placa video (GPU).

Curatarea laptopului de praf este o operatiune importanta, recomandata a se efectua o data la 6 luni pentru ca in acest fel veti prelungi durata de viata a notebook-ului dumneavoastra. Din fericire laptopurile ne ofera portabilitatea de care avem nevoie in fiecare zi, iar ele vor rezista mai mult in timp daca sunt bine intretinute.

Cu toate acestea, chiar daca folositi laptopul doar in spatii foarte curate sa nu credeti ca el este total ferit de captarea particulelor de praf din mediul ambiant. Faptul ca se acumuleaza prea mult praf in laptop ar trebui sa va ingrijoreze caci acesta poate afecta negativ performantele si fiabilitatea echipamentului. Acumularea prafului in laptop duce foarte usor la supraincalzire.

Curatare laptop de praf AcerAppleAsusDellEMachinesFujitsu SiemensGatewayHP CompaqIBM LenovoLGMSIPackard BellPanasonicSamsungSonyToshibaUniwill.

Prelungeste durata de viata a laptop-ului. Te asteptam in service pentru curatare laptop.

Simptome care indica prezenta prafului in laptop : Tastatura este foarte fierbinte Ventilatoarele fac zgomot si merg in turatie mare Se blocheze in timp ce lucrati Deschide greu programele Se opreste dupa o perioada de timp Sistemul de operare se misca foarte greu

 

Cand este indicat sa faceti o curatare laptop profesionala?

Exista cateva aspecte care ar trebui sa va convinga de faptul ca laptopul dumneavoastra are nevoie de o curatare de praf, inlocuire pasta termoconductoare si thermal pad-uri.

Puteti simti ca tastele de la tastatura sunt mai fierbinti decat de obicei. Dar poate cel mai frecvent simptom intalnit este faptul ca laptopul incepe sa ruleze foarte greu anumite programe. Se blocheaza din ce in ce mai mult atunci cand lucrati si sistemul de operare se misca extrem de greoi.

De asemenea, puteti observa ca laptopul se opreste singur dupa ce il folositi o anumita perioada de timp. Pe spate exista cateva ventilatoare care asigura racirea componentelor, iar daca acestea sunt ticsite de praf, veti auzi un zgomot deranjant si veti observa ca incep sa functioneze la turatie mare.

Galerie foto
  • ...