Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Inlocuire Baterie Laptop

ervice autorizat verificare, inlocuire baterie, acumulator OnLaptop

Avantajul principal pe care il au laptopurile fata de unitatile desktop este portabilitatea. Putem spune ca din acest punct de vedere tabletele sunt mai usor de transportat si totusi, in cazul lor componentele electronice sunt mai mici, lucru care face ca functionalitatea lor sa nu fie intotdeauna pe masura asteptarilor noastre. In aceste conditii este de inteles de ce foarte multe persoane prefera laptopurile.

Portabilitatea laptopurilor are de a face in primul rand cu bateria. Daca v-ati uitat atent pe certificatul de garantie atunci cand ati cumparat laptopul probabil ati observat ca bateria este considerata “consumabil” si uneori beneficiaza de o perioada de garantie mai mica fata de restul laptopului. Asta pentru ca in timp ea se “consuma” si necesita inevitabil inlocuire atunci cand a ajuns la un ciclu maxim de incarcari. Putem observa ca bateria laptopului incepe sa tina mai putin sau din contra se va intampla ca dintr-o data ea sa nu mai tina deloc si sa necesite inlocuire.

Pe internet circula o multime de sfaturi cu privire la modul in care puteti creste durata de viata a bateriei de laptop: de exemplu se recomanda sa ajustati setarile din “Power Plan”, sa reglati luminozitatea displayului, sa folositi modul de “Hibernare” cand este posibil, sa evitati supraincalzirea laptopului etc.

Poate ati auzit de asemenea ca unele persoane astepta ca bateria sa se descarce complet inainte de a conecta laptopul la priza. Lucrul acesta nu are un fundament bine intemeiat din moment ce azi laptopurile se livreaza in general cu baterii Litiu-Ion care sunt mai fiabile si usor de intretinut.

Ideea e ca oricat ati incerca sa cresteti durata de viata a bateriei de laptop, la un moment dat aceasta poate necesita inlocuire. Din fericire aceasta operatiune se poate face foarte usor caci bateria laptopului se detaseaza simplu. Cu toate acestea sunt necesare cateva informatii tehnice specifice care sa va ajute sa alegeti o viitoare baterie buna, care sa va ofere autonomia de care aveti nevoie.

De aceea, va recomandam ca in cazul in care bateria laptopului s-a defectat, sa achizitionati una noua din service-ul nostru. Iata care sunt avantajele:

1. Reprezentantii nostri va ofera exact bateria de care aveti nevoie. Nu riscati sa existe probleme de incompatibilitate intre laptop si baterie.2. Inlocuirea bateriei de laptop se va face gratuit.3. Vom verifica gratuit functionalitatea bateriei noi pentru ca dumneavoastra sa fiti sigur ca puteti avea incredere in achizitia facuta.

Verificare, inlocuire baterie laptop AcerAppleAsusDellEMachinesFujitsu SiemensGatewayHP CompaqIBM LenovoLGLiteOnMSIPackard BellPanasonicSamsungSonyToshibaUniwill.

Nu conteaza cat de bine tratezi bateria laptop-ului tau, pana la urma aceasta se va defecta. Desi pare ca defectiunea a venit subit, nu este neaparat asa .Din momentul in care observi ca bateria se descarca mai repede decat de obicei, s-au chiar si avertizarile sistemului de operare in privinta inlocuirii bateriei, ne fac sa ne dam seama ca avem nevoie de o baterie noua.

Desi pe internet vedem articole despre cum ar trebui sa folosim bateria pentru o durata de viata cat mai lunga, trebuie sa realizam ca bateriile, ca si alte accesorii sau componente, sunt catalogate ca si piese de schimb ( de multe ori cu o durata de viata mai mica decat a laptop-ului in sine ).

 

NOTA: La achizitionarea bateriei din magazinul nostru primiti montarea si verificarea gratuit.

 

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru verificare, inlocuire baterie laptop ?Venim noi la tine !  Trimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Galerie foto
  • ...