Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Reparatii carcasa laptop

Laptopurile sunt gadgeturi extrem de versatile pe care multi dintre noi lucram aproape zilnic. Dar ce se intampla atunci cand din neatentie scapati laptopul din mana sau il loviti din greseala? Carcasa se poate sparge, apar fisuri inestetice sau crapaturi mari care ne impiedica sa folosim laptopul adecvat (de exemplu nu putem inchide carcasa).

In timp ce unele laptopuri sunt construite din materiale mai rezistente, altele au in componenta plastic de calitate mai slaba care poate ceda mai usor. Dar nimeni nu este scutit de accidente, iar orice laptop, oricat de fiabil ar fi, poate la un moment dat dintr-o eroare sa ajunga cu carcasa stricata.

Din fericire, la onlaptop.ro suntem pregatiti pentru situatii din cele mai diverse si gata pentru a repara in cel mai scurt timp orice carcasa de laptop.

Vom analiza in primul rand prejudiciul si vom stabili impreuna cu dumneavoastra care varianta va avantajeaza mai mult: reparatie sau inlocuire.

Atunci cand o carcasa de laptop nu se poate repara, o putem inlocui cu una noua, in stare perfecta. Carcasele de laptop difera in functie de producator si de model, de aceea este important sa ne contactati pentru a vedea exact ce tip de carcasa de laptop va trebuie.

Reparatii carcasa laptop AcerAppleAsusDellEMachinesFujitsu SiemensGatewayHP CompaqIBM LenovoLGLiteOnMSIPackard BellPanasonicSamsungSonyToshibaUniwill.

 

Balamale Reparatii Carcasa LaptopDin cauza folosirii intense a laptopului, balamalele ce fixeaza displayul de carcasa se pot uza, slabi sau chiar rupe. Acest lucru nu trebuie usor trecut cu vederea deoarece poate aduce daune mult mai mari laptopului.

 

O balama slabita poate duce la ruperea bottom case-ului (carcasa inferioara) sau chiar la sectionarea cablului LVDS.

Reparatii carcasa laptop si inlocuire elemente de carcasaMajoritatea laptop-urilor au carcasa din plastic, motiv pentru care o mica neatentie poate duce la craparea sau spargerea carcasei laptop-ului dumneavoastra.Micile crapaturi pot fi corectate cu solutie adeziva speciala , insa daca nu sunteti multumiti din punct de vedere estetic, elementul fisurat poate fi inlocuit cu unul nou.

 

 

Servicii complete de reparatii carcasa laptop

La onlaptop.ro, specialisti nostri sunt pregatiti sa se ocupe de problema pe care o aveti, indiferent de situatie. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne ajuta sa identificam rapid cum putem repara efectiv o carcasa de laptop sau daca aceasta este mult prea deteriorata si necesita inlocuire.

Reparatiile carcaselor de laptop se pot face prin astuparea fisurilor cu adezivi speciali. Aceasta este o solutie mai ieftina, insa daca veti considera ca acest lucru nu va multumeste din punct de vedere estetic, componenta fisurata poate fi inlocuita cu una noua, compatibila.

Sigur ca exista situatii cand carcasa laptopului este foarte deteriorata si nu mai poate fi reparata corespunzator. In acest caz specialistii nostri va pot recomanda o inlocuire completa a carcasei de laptop. Aceasta operatiune presupune demontarea completa a laptopului si reasamblarea tuturor componentelor in carcasa cea noua.

Putem repara sau inlocui balamalele de la carcasa de laptop. Daca ati observat ca acestea s-au slabit si nu mai fixeaza atat de bine displayul, este indicat sa ne contactati cat mai curand pentru a evita alte daune majore asupra laptopului, asta pentru ca balamelele slabite pot provoca ruperea carcasei inferioare si chiar sectionarea cablului LVDS.

In concluzie, indiferent de ce tip de reparatie de carcasa de laptop aveti nevoie, suntem aici pentru a va ajuta in timp util ca sa va bucurati din nou de laptopul dumneavoastra.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru Reparatii carcasa laptop ?Venim noi la tine !

Inlocuire, reparatii carcasa completaSunt cazuri in care carcasa laptopului este atat de grav afectata incat necesita o inlocuire completa.Operatiunea de inlocuirea carcasa laptop consta in demontarea completa a componentelor laptop-ului si montarea acestora pe noua carcasa. Acest serviciu se poate efectua in service-ul OnLaptop si primiti odata cu acesta si o curatare de praf standard gratuita.

 

Galerie foto
  • ...