Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Reparatii porturi usb laptop

Reparatii porturi USB laptop AcerAppleAsusDellEMachinesFujitsu SiemensGatewayHP CompaqIBM LenovoLGLiteOnMSIPackard BellPanasonicSamsungSonyToshibaUniwill .

Problemele de reparatii porturi USB sunt uimitor de frecvente, iar cauza principala este o manipulare necorespunzatoare a mufei care intra in portul usb, tragerea sau impingerea acesteia cu prea multa forta.

Cauzele defectiunilor porturilor usb de laptop

Porturile USB sunt componente extrem de vulnerabile deoarece le folosim intens si de cele mai multe ori nu suntem atenti cum introducem si cum scoatem un dispozitiv in/din acestea. Fie ca este vorba despre un stick usb, un hdd extern pe usb, un mouse pe USB, camera web, camera foto etc, sunt unele situatii cand ne grabim si tragem cablul din portul USB suficient de agresiv incat sa-l putem deteriora.

Cum va dati seama ca aveti probleme cu porturile USB de pe laptop?

Pur si simplu observati ca dispozitivul extern pe care doriti sa-l conectati in USB nu mai este recunoscut de catre laptop in nici un mod pentru ca nu mai face contact cu portul usb. Exista situatii cand aveti 4 porturi usb in total pe laptop si doar 1 sau 2 din ele sunt avariate. Unele persoane pot vedea efectiv cum portul usb de pe laptop este rupt. Toate aceste defectiuni pot fi solutionate prin reparatii ale porturilor usb.

Ce puteti face pentru a evita defectarea porturilor usb?

In primul rand trebuie sa fiti mai atent atunci cand utilizati porturile usb prin introducerea unor echipamente externe. Nu trageti violent si nu fortati prea tare.De asemenea, atunci cand dispozitivul extern este conectat in portul usb verificati ca acesta sa nu stea intr-o pozitie atipica (sa nu fie indoit).

Ce presupun reparatiile porturilor usb de laptop?

Porturile usb sunt lipite pe placa de baza a laptopului si reparatia sau inlocuirea acestora presupune de cele mai multe ori dezmembrarea echipamentului pana la punctul in care se ajunge la motherboard. In cazul in care exista contacte imperfecte, tehnicienii nostri vor incerca sa le relipeasca. Daca porturile usb nu sunt reparabile prin aceasta metoda pentru ca prezinta defectiuni fizice, atunci acestea se vor inlocui. Dupa efectuarea lipiturilor sau inlocuirea porturilor USB, se va asambla laptopul si se vor efectua verificari amanuntite. Mai departe, daca doriti ca reparatia porturilor usb sa va tina cat mai mult, trebuie sa tineti cont de sfaturile prezentate mai sus si sa aveti grija cand conectati dispozitive externe in usb-urile laptopului.

Unde cautati reparatii porturi usb laptop?

La onlaptop.ro va punem la dispozitie ingineri cu experienta vasta si instrumente de reparatie moderne, totul pentru a efectua reparatii de calitate, durabile, intr-un timp scurt si la preturi foarte avantajoase. Aveti toate motivele pentru a solicita serviciile noastre. Daca nu aveti timp sa ajungeti personal la service, ne deplasam noi pentru preluarea laptopului si efectuarea reparatiei.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru reparatii porturi USB laptop ?  Trimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !  Avantaje reparatii porturi usb laptop

 Durata scurta pentru realizarea reparatiilor Cel mai bun raport calitate/pret Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata Garantie pentru orice tip de reparatie executata Consultanta gratuita Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului) Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6) Folosim numai piese originale Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

 Reparatii de calitate la Service OnLaptop

 Reparatii porturi USB laptop Reparare sau inlocuire balamale laptop Reparatii porturi laptop (audio,HDMI etc.) Inlocuire tastatura, baterie, unitate optica, HDD, memorie laptop Upgrade laptop Putem inlocui componente de pe placa de baza Putem inlocui sau relipi chipsetul placii de baza Putem repara si inlocui placa de baza a laptopului Oferim servicii de inlocurie, deparolare si rescriere pentru Bios

Galerie foto
  • ...
  • ...