Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Reparatii mufa alimentare laptop

Observati ca laptopul nu se mai incarca? Aveti problema cu mufa de alimentare ? Avem solutii ! 

 

Mufa de alimentare reprezinta o componenta extrem de vulnerabila a laptopului. Ea este lipita de motherboard si este prevazuta cu doar vreo 3-4 pini foarte mici.Daca obisnuiti sa trageti alimentatorul in mod necorespunzator riscati ca aceasta sa se rupa. O alta cauza majora care duce la defectarea mufei de alimentare si necesitatea unei reparatii este legata de folosirea alimentatoarelor chinezesti, compatibile, de calitate precara. In plus chiar si o uzura accentuata sau diverse socuri pot impiedica furnizarea normala a curentului de alimentare.

Reparatia mufei de alimentare este o operatiune complexa, care trebuie realizata cu mare atentie de catre profesionisti caci presupune desfacerea laptopului complet pana se ajunge la placa de baza.

Simptome care indica faptul ca mufa de alimentare este defecta si necesita reparatie :

  •  observati ca bateria nu se mai incarca cum trebuie
  •  displayul este oarecum instabil pentru ca luminozitatea se modifica in functie de cum conectati cablul de alimentare
  •  observati ca mufa de alimentare a laptopului se incalzeste foarte tare in primele minute dupa conectare
  •  auziti un zgomot ciudat care provine de la mufa de alimentare a laptopului (eventual puteti observa chiar scantei in timp ce miscati mufa de alimentare).

Aceste semne au la baza un contact slab dintre mufa de alimentare si motherboard. In aceste situatii aveti nevoie de o reparatie.

Cum puteti testa mufa de alimentare a laptopului :

  • In primul rand este necesar sa detasati bateria de la laptop
  • Dupa aceea conectati incarcatorul cu cablul de alimentare
  • Acum incercati sa porniti notebook-ul
  • Incet incepeti sa miscati cablul de alimentare care este conectat la mufa.
  • Daca observati ca laptopul s-a inchis dintr-o data, cel mai probabil mufa de alimentare necesita reparatie.

Atentie : Este extrem de important sa veniti cat mai repede la service-ul de reparatii laptopuri daca aveti probleme cu mufa de alimentare, caci exista riscul de defectiune completa/ ardere a placii de baza a laptopului.

La onlaptop.ro, datorita competentei si experientei indelungate, specialistii nostri sunt pregatiti sa repare mufa de alimentare indiferent de laptopul pe care il aveti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa-l aduceti la noi la service sau daca nu puteti ajunge luati legatura cu noi si vom veni in scurt timp pentru a prelua laptopul direct de la adresa pe care o indicati dumneavoastra.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru Reparatii Mufa Alimentare Laptop ?  Trimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

 

Avantaje reparatii mufa alimentare OnLaptop

  Durata scurta pentru realizarea reparatiilor Cel mai bun raport calitate/pret Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata Garantie pentru orice tip de reparatie executata Consultanta gratuita Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului) Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6) Folosim numai piese originale Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

Galerie foto
  • ...