Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Reparatii porturi audio laptop

Reparatii porturi audio laptop AcerAppleAsusDellEMachinesFujitsu SiemensGatewayHP CompaqIBM LenovoLGLiteOnMSIPackard BellPanasonicSamsungSonyToshibaUniwill .

Pentru noi orice problema dificila are solutii, asa ca suntem pregatiti sa reparam si sa inlocuim orice porturi audio indiferent de laptop. Reparam porturile audio utilizand doar piese originale, lucru care ar trebui sa va convinga pe deplin de fiabilitatea si calitatea reparatiilor.

Cauzele defectiunilor porturilor audio de laptop

Sunt foarte frecvente acele probleme legate de porturile audio ale laptopului, iar acest lucru se intampla din mai multe motive, cum ar fi:– laptopul este foarte uzat (eventual l-ati cumparat ca fiind second hand), l-ati folosit pentru o perioada lunga de timp– nu sunteti suficient de atent atunci cand scoateti mufa jack din portul de pe laptop– diverse accidente care pot afecta aceasta componenta a laptopului.

Simptome defectiuni porturi audio laptop

Ca si rezultat, atunci cand exista probleme cu porturile audio de pe laptop veti constata ca nu mai aveti sunet in boxele de pe laptop, sau in casti sau in ambele situatii. Alte simptome specifice sunt:– observati ca un port audio de pe laptop este rupt– nu aveti sunet in boxe desi sunetul se aude in casti– trebuie sa modificati pozitia mufei ca sa aveti sunet in casti

Ce presupune reparatia porturilor audio de laptop?

In aceast moment majoritatea persoanelor isi dau seama ca au nevoie de reparatie a porturilor audio ale laptopului si cauta un service de laptopuri care sa poate remedia defectiunea.

Trebuie sa stiti ca, desi in unele cazuri tehnicienii nostri experimentati vor incerca sa repare porturile audio de pe laptop (cu scule potrivite, cum ar fi un pistol de lipit), totusi exista si situatii, bineinteles in functie de gravitatea defectiunii, cand este nevoie de inlocuirea mufei.

Mai departe, exista doua cazuri in functie de laptopul pe care il detineti:

1. porturile audio de pe laptop se afla pe o placa electronica independenta de placa de baza (PCB)2. porturile audio de pe laptop sunt integrate direct pe placa de baza.

Daca in primul caz, lucrurile sunt putin mai simple pentru ca rezolvarea inseamna de fapt inlocuirea PCB-ului cu altul compatibil, in cea de a doua situatie lucrurile pot fi usor complicate pentru ca poate fi nevoie de inlocuirea completa a placii de baza. In al doilea caz,este deosebit de important sa nu lasati un amator sa incerce sa va repare laptopul pentru ca din greseala, din prea putina experienta si abilitati tehnice evazive riscati ca acesta sa va strice ireparabil placa de baza.

De aceea, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti atunci cand constatati ca aveti probleme cu porturile audio de la laptop este sa luati legatura cu noi si sa solicitati un diagnostic, care se va face adesea dupa dezmembrarea laptopului si verificarea atenta a componentelor interne.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru reparatii porturi audio laptop ?Venim noi la tine !

Galerie foto
  • ...