Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

BGA Reballing

Cautati bga reballing pentru laptopul dumneavoastra?

Ati ajuns unde trebuie, caci specialistii nostri experimentati sunt pregatiti pentru efectuarea de reparatii fiabile la preturi foarte avantajoase.

Poate ca nu stiti exact ce implica procesul de bga reballing, insa aveti nevoie de o asemenea reparatie daca aveti probleme cu placa de baza a laptopului. In cazul in care placa de baza se defecteaza exista posibilitatea sa o reparati prin bga reballing in loc sa cumparati alta in loc. Avantajul este evident legat de faptul ca pretul de reparatie este mai mic decat pretul de inlocuire a intregii placi de baza. In al doilea rand, reparatiile bga reballing se realizeaza intr-un timp scurt ceea ce inseamna ca veti putea sa va folositi din nou laptopul foarte rapid.

In timpul procesului de reballing practic se lipesc sau se inlocuiesc anumite cipuri de pe placa de baza, cel mai adesea BGA. Dupa finalizarea procedurii laptopul va putea functiona in continuare fara probleme.

La onlaptop.ro facem bga reballing NorthBridge, SouthBridge si de placa video indiferent de laptopul pe care il aveti, de la cele mai populare marci Dell, HP, Asus, IBM Lenovo si Apple pana la marcile mai putin cunoscute EMachines, Gateway si MSI.

Reballing este procesul de reparatie prin lipire sau inlocuire a unui cip, de obicei BGA, pe placa de baza a laptop-ului. Odata ce procedura este finalizata laptop-ul devine complet functional fara a fi nevoie de inlocuire a intregi placi de baza .

Va oferim consultanta specializata gratuita si diagnostic gratuit in maxim 3 zile. Sigur ca in functie de problema laptopului pot exista situatii specifice, insa reprezentatii nostri vor ramane la dispozitia dumneavoastra, astfel incat sa stiti in orice moment in ce stadiu se afla reparatia.Pentru realizarea reparatiilor de reballing utilizam cele mai performante si moderne echipamente, astfel incat sa va puteti bucura de o reparatie fiabila si de durata. Orice tip de reparatie se livreaza la final cu garantie, lucru care ar trebui sa va convinga de calitatea serviciilor pe care le oferim. Pentru fiecare reparatie se utilizeaza componente originale, lucru care asigura o compatibilitate perfecta si un grad de incredere mai mare fata de fiabilitatea reparatiei in timp. La final, reparatia de bga reballing va fi testata in conformitate cu standardele producatorilor, asigurand astfel functionarea in parametri normali.

Datorita noilor instrumente moderne si experientei inginerilor nostri IT nu ar trebui sa va ingrijoreze deloc reparatia de bga reballing pentru un laptop. Ne recomanda rata de reparatii finalizate cu succes si rezistente in timp.

 

 Avantaje reparatii laptop

  Durata scurta pentru realizarea reparatiilor  Cel mai bun raport calitate/pret  Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata  Garantie pentru orice tip de reparatie executata  Consultanta gratuita Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului) Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6) Folosim numai piese originale Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

 

Reparatii de calitate la Service OnLaptop

 Reparare sau inlocuire balamale laptop Reparatii porturi laptop (audio,HDMI, USB etc.) Inlocuire tastatura, baterie, unitate optica, HDD, memorie laptop Upgrade laptop Putem inlocui componente de pe placa de baza Putem inlocui sau relipi chipsetul placii de baza Putem repara si inlocui placa de baza a laptopului Oferim servicii de inlocurie, deparolare si rescriere pentru Bios

 

 

Galerie foto
  • ...
  • ...