Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Reparatie placa video laptop

Daca vi s-a defectat placa video de la laptop, suntem aici pentru a va oferi cele mai bune si sigure servicii de reparatii. Suntem pregatiti sa reparam orice placa video de laptop, indiferent de marca. Poate fi vorba de Acer, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Packard Bell, Samsung etc. Nu conteaza ce tip de laptop aveti. Daca credeti ca placa video a cedat, luati legatura cu noi si in cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Laptopurile sunt sisteme create din componente mici si destul de firave. Oricat de bun ar fi un laptop, tot se poate intampla ca la un moment dat o componenta din interior, cum ar fi placa video, sa se defecteze.

Din fericire, placa video de laptop se poate repara, nu este necesar sa o inlocuiti, lucru care ar insemna un cost mult mai mare, precum si mai mult timp petrecut pentru gasirea placii video compatibile (aceste componente nu se gasesc atat de usor pe piata it si nu sunt la preturi atat de accesibile; de fapt exista foarte putine cazuri cand cipul grafic de laptop ar putea fi inlocuit).

In schimb, reparatia la placa video de laptop se poate face in scurt timp, nu implica costuri mari si primiti garantie la final, lucru care va asigura ca va veti bucura in continuare de buna functionalitate a placii video de pe laptop.

Reparatii placa video laptop AcerAppleAsusDellEMachinesFujitsu SiemensGatewayHP CompaqIBM LenovoLGLiteOnMSIPackard BellPanasonicSamsungSonyToshibaUniwill .

 Cele mai raspandite simptome care indica o placa video cu probleme :

 

Daca nu stiti exact cum va dati seama ca aveti probleme cu placa video de la laptop, va aducem in atentie o serie de simptome des intalnite atunci cand exista o asemenea defectiune. Este relativ simplu sa ajungeti la concluzia ca placa video de laptop are probleme deoarece veti vedea semne chiar pe display. Mai exact, puteti observa ca ecranul are culori ciudate de verde, rosu, albastru etc sau ca este pixelat (apar mai multe linii de pixeli orizonale sau verticale pe display). Un laptop cu placa video defecta poate sa porneasca, dar peste cateva secunde imaginea va ingheta si nu veti mai putea accesa programele curente. Alteori laptopul poate sa porneasca sau sa se opreasca instantaneu, sa porneasca si sa afiseze un ecran negru dupa care sa se restarteze singur sau sa afiseze o rezolutie mult prea mica care nu se poate modifica. Verificati placa video in “Device Manager”. Daca nu este vizibilia acolo, cel mai probabil este defecta si necesita reparatie profesionala.

 

Ecranul colorat ciudat (gri, verde, rosu etc…) Ecran pixelat sau impartit in mai multe linii Laptop-ul porneste, dar ingheata dupa cateva secunde sau minute Laptop-ul porneste si se opreste imediat Laptop-ul se aprinde si se aude un semnal sonor Laptop-ul se aprinde, are ecran negru si continua repornirea de la sine Ecran alb sau gri, uneori cu linii orizontale Laptop-ul ruleaza doar in modul VGARezolutia laptop-ului este prea mica si nu poti seta rezolutii mai mariPlaca grafica nu apare in “Device Manager”Imaginea laptop-ului nu apare decat daca va conectati la un monitor extern

 

Daca intampinati oricare din probleme de mai sus este posibil sa aveti probleme la placa video a laptop-ului.

Daca laptopul dumneavoastra are nevoie de reparatie a placii video, specialistii nostri in service va stau la dispozitie pentru consultatie si informatii suplimentare.

Operatiunea de relipire a chipului video la un laptop se numeste REBALLING si se efectueaza numai cu echipament profesional

  • In cele mai multe cazuri daca operatiunea de curatare de praf a laptop-ului nu este facuta periodic prima componenta care cedeaza este placa video (sau chipul video, GPU)
  • Daca chipul video nu este racit corespunzator in cele din urma acesta se va dezlipi de pe placa de baza din cauza caldurii. In cel mai rau caz acesta poate ceda complet fiind necesar schimbarea lui.

Te asteptam in service pentru reparatie placa video laptop.

 

Procesul de reparatii placa video este urmatorul :

  • Demontare laptop pentru extragerea placi de baza pentru GPU cip reballing
  • Desprinderea completa a procesorului grafic din placa de baza a laptopului (se aplica la toate tipurile de cipuri grafice NVIDIA, ATI, Intel), indepartarea completa si curatarea cipului, acceasi procedura se va face si la placa de baza, dupa care cipul va fi relipit folosind aparatura speciala pentru o reparatie de lunga durata.

Va asteptam in service daca laptop-ul dumneavoastra necesita o reparatie a placii video.

* ATENTIE : Procedura de reparatii placa video este foarte complicata si daca nu este facuta de profesionisti cu aparatura speciala poate duce la pierderea totala a laptop-ului;* In anumite cazuri cipul grafic poate fi inlocuit si in acest caz costul de inlocuire va fi in plus ;

 

 

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...