Service OnLaptop - Centru de reparatii laptop Bucuresti

Inlocuire tastatura laptop

Ce puteti face cu laptopul dumneavoastra daca tastatura nu mai preia comenzile? Din nefericire, nimic.

Reparatia si inlocuirea unei tastaturi reprezinta unele din cele mai frecvente operatiuni de service pe care le solicita clientii nostri, in parte probabil si din cauza ca tastatura de laptop este mai delicata in comparatie cu o tastatura externa folosita la un desktop. Cu toate acestea, desi la prima vedere tastatura de laptop pare destul de sensibila, adevarul este ca ea e destul de fiabila. Ganditi-va cate ore o folositi pe zi si veti constata ca rezista eroic. Daca mai adaugam micile accidente care pot aparea, vom obverva ca este cea mai expusa componenta, motiv pentru care necesita o atentie sporita.

Cand aveti nevoie de reparatie sau inlocuire tastatura de laptop?

Exista mai multe situatii care fac ca tastatura de laptop sa nu mai functioneze in parametri normali. Iata cateva exemple:

  • – au sarit o parte din taste si nu le puteti monta la loc; tastele au fost rupte, smulse sau tastatura a suferit un soc mecanic (de exemplu ati dat cu pumnul in ea).
  • – observati ca tastatura nu mai raspunde la comenzi. In acest caz poate fi o problema fizica sau solutia poate fi o modificare in setari.
  • – va dati seama ca unele taste nu mai preiau comenzile corect (apar litere in loc de cifre, apar simboluri atunci cand tastati etc). La fel, poate fi o problema de soft.
  • – in cazuri mai rare tastatura este atat de uzata incat nu mai observati ce scrie pe taste sau devine inestetica. Este indicat sa curatati tastatura periodic pentru ca altfel impuritatile (resturile de mancare, firimiturile, praful) se pot acumula sub taste ducand inevitabil la o imposibilitate de a folosi tastatura si implicit laptopul.
  • – din greseala ati varsat apa, cafea, suc sau lapte pe ea. Foarte multe persoane isi beau cafeaua in timp ce verifica emailurile. Din pacate lichidul scurs pe sub taste poate duce inevitabil la defectarea tastaturii si in peste 96% din cazuri tastatura va trebui schimbata. Daca ati varstat pe tastatura o bautura care contine zahar exista mai multe sanse ca elementele electronice de sub tastatura sa corodeze complet si sa aveti nevoie de o tastatura noua.

Atentie : daca printr-un accident se intampla sa varsati lichid pe tastatura laptopului, nu incercati sa-l inclinati spre display ca sa scuturati lichidul, ci mai degraba catre partea cu unitatea optica. Cand se intampla acest lucru, cel mai bine este sa luati laptopul si sa va indreptati cat mai repede catre service-ul nostru, caci exista riscul ca lichidul scurs sa produca defectiuni mai mari daca ajunge la placa de baza.

Nu incercati sa uscati tastatura cu fohn-ul de par sau alte instrumente improvizate. O tastatura defecta necesita diagnostic si reparatie din partea unor specialisti competenti. Daca defectul este grav (de exemplu s-a scurs mult suc pe taste) este posibil ca tastatura sa nu se mai poata repara sau in cazul in care se poate repara, pe viitor ea sa va creeze probleme din nou. Din acest motiv, aveti nevoie de parerea pertinenta si experimentata a unui specialist in service laptopuri, pentru reparatii si inlocuire tastatura.

Defectarea tastaturilor la laptop-uri este des intalnita. Pe langa problemele evidente in cazul unei tastaturi defecte, in unele situatii tastele blocate in pozitia ‘apasat’ pot face un laptop sa nu mai booteze, iar in astfel de situatii aveti nevoie de schimbarea tastaturii.

La laptop inlocuirea tastaturii nu este la fel de simpla ca la un desktop. Deoarece modul de prindere al tastaturii difera de la un laptop la altul va recomandam sa nu incercati asta singuri. Daca panglica este pusa gresit poate duce la defectarea noii tastaturi.In service-ul nostru gasiti tastaturi pentru toate modelele de laptop-uri, iar la achizitionarea ei beneficiati de montare si verificare gratuite.

 

Reparatieinlocuire tastatura laptop AcerAppleAsusDellEMachinesFujitsu SiemensGatewayHP CompaqIBM LenovoLGLiteOnMSIPackard BellPanasonicSamsungSonyToshibaUniwill.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru verificare sau inlocuire tastatura laptop ?Venim noi la tine !  Trimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

 

scurt timp !  Avantaje reparatii laptop

  Durata scurta pentru realizarea reparatiilor  Cel mai bun raport calitate/pret  Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata  Garantie pentru orice tip de reparatie executata  Consultanta gratuita Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului) Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6) Folosim numai piese originale Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

Galerie foto
  • ...