Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee rustice

Stilul rustic confera o atmosfera intima si trimite cu gandul la trecut, iar daca este imbinat cu elemente de decor moderne creeaza spatii confortabile si originale. Lemnul masiv, piatra, nuantele naturale, aspectul nefinisat, obiectele traditionale si semineele sunt elemente nelipsite din interioarele amenajate in stil rustic.

Semineele rustice sunt perfecte pentru a intregi o atmosfera speciala, de vacanta sau de relaxare. Aceste modele de seminee contribuie la definirea si completarea stilului rustic de amenajare a spatiilor interioare, fiind ideale pentru cladirile din zonele de munte si nu numai. Construite din calcar cioplit manual, cu blaturi masive din lemn sau calcar, granit si marmura, semineele rustice sunt o alegere populara in randul iubitorilor acestui stil de amenajare.

Cele mai multe modele sunt prevazute cu hote de acumulare din samota sau caramida si sunt chituite cu lut sau materiale speciale astfel incat sa creeze forma dorita. Focarele utilizate frecvent sunt cele din fonta sau otel, cu rame groase, placate la interior cu samota sau termota. Pentru a obtine un design specific stilului rustic, semineele sunt decorate cu un brau superior din lemn masiv sau stratificat, prelucrat in forme variate sau cu aspect antichizat, in functie de preferinte si de restul elementelor de decor ale interiorului in care semineul este amplasat.

Galerie foto
  • ...