Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee pe gaz

Semineele pe gaz pot fi utilizate cu succes in orice tip de spatiu interior, inclusiv in apartamente datorita faptului ca nu necesita un cos de fum traditional. Sunt dotate cu telecomanda, iar evacuarea gazelor se realizeaza concentric, similar cu centralele de apartament.

Semineele pe gaz se remarca printr-o eficienta sporita si beneficiaza de automatizari si sisteme de siguranta prin ionizare.

Sunt confectionate din otel si se pot adapta cerintelor clientilor, au un consum scazut de gaze, contin geamuri antireflexie si butuci ceramici. Ramele laterale sunt in general discrete si pot fi adaptate oricarui tip de cladire, evacuarea avand un traseu orizontal de pana la 30 de metri. Designul modern si elegant ofera o deschidere mare, iar flacara se poate ajusta pe inaltime.

Semineele pe gaz sunt ideale pentru a completa decorurile moderne in spatii deschise si aerisite. Sunt usor de montat si se pot plia pe spatiul in care urmeaza sa fie amplasate datorita placilor modulare din silicat de calciu sau beton refractar si samota. Blaturile sunt disponibile intr-o gama extinsa de culori si pot fi schimbate cu usurinta prin revopsire.

Galerie foto
  • ...