Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee moderne

Stilul arhitectural modern este caracterizat de prezenta formelor plane in locul suprafetelor sculptate in relief. Liniile drepte, formele clare, si accesoriile si decoratiunile simple si in cantitati reduse sunt elemente definitorii ale acestui stil. Spatiile interioare sunt deschise, aerisite, favorizand accesul luminii naturale si sunt decorate cu obiecte care au diverse intrebuintari. Stilul modern aduce multiple avantaje in spatiile mai mici din mediile urbane, facandu-le mai incapatoare si mai aerisite.

Semineele create in stil modern sunt tot mai preferate de adeptii acestui stil pentru a armoniza spatiile interioare atent decorate. Sunt ideale datorita designului pentru ca nu ocupa mult spatiu si sunt variate ca forma.

Cele mai frecvente modele sunt cele drepte care pot contine si polite dedicate obiectelor decorative, spatii pentru TV sau pentru pastrarea lemnelor, avand atat rol estetic, cat si pragmatic. In general, focarele utilizate pentru aceste modele de seminee sunt din otel si sunt placate la interior cu samota sau termota, fiind prevazute cu rame fine.

Focarele din otel sunt completate de o hota sau placi de silicat de calciu in forme variate si de dimensiuni personalizate, adaptate spatiului in care vor fi instalate. Se monteaza repede si se pot plia cu usurinta pe spatiul alocat datorita placilor modulare din silicat de calciu sau beton refractor si samota. Blaturile pot fi create din marmura, granit sau calcar prelucrate manual, intr-o gama larga de culori care pot fi schimbate oricand prin revopsire.

Galerie foto
  • ...