Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee norvegiene

Semineele norvegiene sunt confectionate conform normelor europene cu privire la emanatii si se remarca prin calitatile ecologice si sistemul de dubla combustie care transforma gazele arse si particulele din acestea in caldura. Arderea este curata si aproape completa, tehnologia utilizata conferind siguranta maxima.

Semineele norvegiene se remarca printr-o eficienta crescuta si o durabilitate mare. Consuma cu 50% mai putin lemn si aer de ardere comparativ cu majoritatea focarelor.

Aerul primar asigura o aprindere rapida, usa putand fi inchisa imediat ce focul cuprinde lemnele, iar aerul secundar sau de combustie alimenteaza arderea cand usa este inchisa, determinand intensitatea focului. Aerul tertiar este preincalzit si intra prin partea superioara, asigurand arderea gazului si a particulelor de gaz. Datorita sistemului inovator, nu se emana fum decat in cazul in care combustia este ineficienta sau lemnul utilizat nu este adecvat.

Aceste modele de seminee sunt disponibile intr-o gama larga, au un design variat si se adapteaza oricarui tip de interior.  Portofoliul nostru cuprinde modele de seminee norvegiene drepte de perete, de coltmontate independent, seminee de exterior, sobe norvegiene si sobe cu acumulare, ideale pentru mentinerea caldurii pe o perioada mai mare. Sobele cu acumulare sunt compuse din elemente ceramice si parti exterioare din beton refractar.

Galerie foto
  • ...