Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee tip centrala

Semineele tip centrala sunt termoseminee confectionate din otel si prevazute cu un circuit pentru apa calda si unul care incalzeste agentul termic pentru anumite suprafete. Pot fi folosite ca sursa unica de incalzire sau in combinatie cu alte centrale automate, asigurand o economie cu pana la 40% la costurile totale de incalzire.

In general, acestea se remarca prin performanta si o eficienta intre 80 si 90% datorita focarelor izolate la interior si exterior si combustiei duble, cu ardere curata, serpentine de racire, geam dublu si o presiune intre 1.5 si 3 bari.

Focarele sunt create din otel masiv de 4-5 mm si sunt placate pe partea interioara cu samota acumulatoare, masiva si termoizolatoare, favorizand cresterea temperaturii la interior la peste 600 de grade. Aerul cald are o circulatie speciala in focar, iar datorita temperaturii inalte este facilitat fenomenul de postcombustie sau gazeificare care duce la cresterea randamentului la peste 80-85% si a autonomiei intre 7 si 9 ore.

Termosemineele beneficiaza de prize de aer proaspat si de sistemul Jet Stream Superior prin care aerul de ardere intra cald prin partea superioara si printr-o fanta speciala in partea inferioara a focarului.

Focarele sunt prevazute cu un sistem de auto-curatare si un singur reglaj al arderii, avand un consum intre 3.5 si 4 kg de lemne/ora si o putere intre 12 si 30 kw, fara a avea nevoie de alimentare repetata. Datorita geamului dublu, semineele de tip centrala nu au pierderi de caldura, sporind gradul de confort din spatiul in care sunt amplasate.

Mai jos sunt focarele pe care le comercializam pentru acest tip de seminee. Semineele tip centrala pot avea un design variat, adaptat stilului de amenajare a interiorului in care vor fi amplasate si preferintelor dumneavoastra. Pentru a vizualiza tipurile de design pe care le puteti alege pentru un semineu tip centrala, va rugam sa vizitati categoriile de seminee rustice, clasice, moderne, exclusiviste si norvegiene. 

Galerie foto
  • ...