Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Accesorii

Comercializam si asiguram o gama completa de accesorii si materiale izolatoare pentru constructia, montajul si intretinerea semineelor si a sobelor.

Legatura focar - cos de fum

Legaturile dintre focar si cosurile de fum pot fi fixe sau flexibile, calitatea acestora fiind esentiala pentru a oferi o siguranta crescuta in utilizarea semineelor sau a sobelor. In aceste spatii, se creeaza cele mai multe depuneri, iar temperatura este foarte ridicata, depasind in multe situatii 400 de grade.

Sistemele de tubulatura cu simplu strat pot fi folosite pentru centrale, seminee si sobe cu combustibili gazosi, lemn, peleti sau ulei si sunt rezistente la o temperatura de lucru de 600 de grade. Temperatura maxima permisa fiind de 1000 de grade pentru o perioada de 30 de minute, aceste sisteme rezistand impotriva auto-aprinderii de pe interior. Pot fi utilizate la intubarile cosurilor de fum vechi si la legaturile dintre cazane, seminee sau sobe si cosurile de fum, fiind prevazute cu multiple coturi, reductii si adaptoare pentru cosurile profesionale.

Recuperatoare de aer sau apa

Recuperatoarele de aer sau apa se adapteaza pe lungimea traseului de evacuare dintre focar si cosul de fum, ajutand la recuperarea temperaturii si stopand evacuarea aerului cald pe cosul de fum. Sunt usor de montat si au capacitatea de a transforma semineele in termoseminee, prin recuperarea si transferul de pana la 3.2 kW din gazele arse.  

Filtre pentru particule

Filtrarea particulelor reprezinta o solutie inovatoare si ecologica, sistemele dotate cu astfel de filtre eliminand cu pana 70% din particulele emanate de un semineu sau o soba care functioneaza cu combustibil solid. Aceste sisteme functioneaza cu ajutorul unui ventilator de gaze arse cu separator de particule pentru seminee sau sobe pe lemn, gazele arse fiind amestecate cu aerul rece si separand astfel particulele.

Silicat de calciu

Silicatul de calciu este o placa de constructie incombustibila si usoara care faciliteaza confectionarea unui semineu, fara a fi nevoie de constructii cadru din gips carton sau materiale non-combustibile.

Grile pentru seminee

Grilele pentru seminee sunt create din metal si vopsite in nuante variate in camp electrostatic pentru a rezista la temperaturi ridicate.

Galerie foto
  • ...