Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee clasice

Stilul clasic, aparut dupa 1740 ca reactie impotriva stilurilor Baroc si Rococo, este caracterizat de armonie si rafinament, pastrandu-se in tendinte de-a lungul timpului. Cu toate ca trasaturile definitorii au ramas intacte, exista si caracteristici care au suferit unele modificari. Per ansamblu, stilul clasic contemporan s-a simplificat pentru a se adapta la noul mod de viata al oamenilor. Stilul clasic contemporan prezinta avantajul de a putea fi recreat in orice interior, conferind un aspect elegant si confortabil.

Semineele in stil clasic completeaza mobilierul si decoratiunile rafinate si deosebite caracterizate de finisaje impecabile si de motive specifice stilului clasic. Aceste modele de seminee au o rama cu un design in linii drepte si sobre sau cu elemente de sculptura, rotunjite si stilizate, cu un aspect masiv si pretios. Ramele sunt confectionate din calcar, granit sau marmura, focarele variind de la cele cu vatra deschisa, care au un aspect deosebit si sunt mai putin eficiente pentru incalzire, la cele inchise, marcate de o performanta crescuta, confectionate din otel si placate la interior cu samota.

Semineele cu rame in linii drepte si subtile permit crearea unei panorame extinse asupra focului din interior, completandu-se foarte bine cu elemente ale stilului clasic contemporan.

Galerie foto
  • ...