Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Sobe

Sobele realizate in stiluri variate, din metal sau samota, sunt corpuri radiante care nu necesita parti decorative si care pot incalzi prin convectie sau radiatie.

Incalzirea prin radiatie asigura transferul de caldura de la soba catre zonele reci ale incaperii. In general, aceste sobe transfera caldura uniform, de la podea si pana la tavan, radiind caldura inclusiv asupra obiectelor de mobilier.

Incalzirea prin convectie asigura cresterea temperaturii aerului prin circulatia intre doua suprafete, aerul rece din incapere fiind incalzit sub focar si impins de catre un alt strat mai putin cald catre tavan si ulterior mai jos.  Sobele cu incalzire prin convectie sunt recomandate pentru incaperi fara pereti termorezistenti datorita modului de transmitere a caldurii catre tavan si podea.

Sobele din gama noastra sunt realizate in stil scandinav, rustic sau modern. Sunt confectionate din fonta si placate la interior cu samota sau termota sau sunt create din otel sau metal, fiind placate la interior cu samota, termota sau vermiculita. Sistemele de evacuare sau cosurile de fum au un diametru mai mic. Aceste modele de sobe au puteri cuprinse intre 2 kw si 20 kw, in functie de dimensiune si de tipul de ardere.

Instalarea unei sobe trebuie sa respecte o anumita distanta fata de materialele combustibile si poate reprezenta o investitie foarte buna pentru incalzirea interioarelor, inclusiv a celor de mici dimensiuni.

Galerie foto
  • ...