Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee in stil industrial

Stilul industrial este caracterizat de un aspect nefinisat, brut al interioarelor, in care tevile si conductele sunt lasate la vedere, fiind utilizate pe post de suport pentru corpuri de iluminat sau primind functionalitati suplimentare.

Mobilierul si elementele de decor sunt invechite si refolosite, dobandind noi functii, spatiile interioare sunt inalte si dominate de culori reci, cu accente metalice. Acest look contemporan trimite catre vechi si nou in mod simultan, avand caracteristici futuriste si indraznete, si, in acelasi timp, evocand povesti din trecut, in nuante reci de negru sau gri.

Piesele de mobilier sunt minimaliste, au linii clare, bine definite, iar semineele realizate in acest stil urmeaza cu exactitate acelasi tipar.

Partea decorativa a acestor modele de seminee poate fi adaptata cerintelor si preferintelor fiecarui client in parte, avand un design unic, in culori potrivite spatiului in care urmeaza sa fie instalate.  Semineele in stil industrial pot fi confectionate din focare pe gaz sau lemne, avand caracteristici uzuale sau atipice. Elementele decorative ale semineelor pot fi diversificate, fiind confectionate din metal sau din silicat de calciu si pot fi vopsite in culorile spatiilor interioare in care urmeaza sa fie instalate. Cosurile de fum pot fi vopsite in nuante similare partilor decorative pentru a crea un aspect unitar, in stil industrial.

Galerie foto
  • ...