Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee pe bio-etanol

Semineele bio folosesc bioetanolul ca si combustibil lichid si pot fi folosite cu succes in orice tip de spatiu, inclusiv in apartamente pentru ca nu necesita cos de fum, nu emana fum si miros, iar flacara este reala, creand o atmosfera placuta si relaxanta.

Sunt preferate datorita designului deosebit si ambiantei calduroase pe care o creeaza si sunt confectionate din inox de inalta calitate. Semineele bio din gama noastra sunt atent selectate si sunt prevazute cu un sistem de siguranta pentru rezervorul in care se pastreaza bioetanolul. Contin fibra ceramica in partea superioara, asigurand controlul arderii si impiedicand scurgerile de bioetanol si emanatiile cu potential nociv.

Semineele bio pot fi amplasate in orice spatiu interior, au preturi avantajoase si se remarca prin intretinerea, curatarea si montarea usoara si absenta emanatiilor de fum si miros desi flacara este reala.

Comercializam si montam atat seminee bio fixe, care se aplica pe perete sau se monteaza pe podea, cat si seminee bio mobile care pot fi mutate usor, inclusiv in spatii deschise precum terase, gradini sau balcoane. Amplasarea unui semineu bio intr-un spatiu ii modifica estetica si confera un plus de eleganta si confort.

Galerie foto
  • ...