Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee exclusiviste

Dincolo de rolul pragmatic pe care il au, semineele sunt corelate cu conceptul de confort si relaxare in cadrul propriului camin, dar si cu un stil de amenajare rafinat si deosebit. Semineele exclusiviste se diferentiaza de restul tipurilor de seminee prin designul extravagant, statutul care li se atribuie, dar si prin caracteristicile tehnice specifice. Au forme si dimensiuni variate si un aspect stilizat care le transforma in obiecte de decor exclusiviste.

Producatorii axati pe dezvoltarea unor game de produse exclusiviste folosesc materiale de top si imbina functii si design-uri inovatoare. Aceste modele de seminee pot functiona atat pe lemn, cat si pe gaz, sunt confectionate din otel Corten si sunt prevazute cu valva termica pentru reglarea aerului primar, un sistem de culisare si geamuri fara rama in partea de jos. Focarele si designul pot fi adaptate in functie de preferintele clientilor, de arhitectura locuintei, de designul interior, dar si de caracteristicile tehnice necesare pentru spatiul in care vor fi amplasate.

In general, semineele exclusiviste confera o vizibilitate mai mare asupra flacarii si pot functiona cu geamul deschis datorita sistemului gravitational inclus. Au un ciclu de viata de peste 20 de ani, diferenta de cost comparativ cu alte tipuri de seminee amortizandu-se de-a lungul timpului.

Galerie foto
  • ...